Hotel Splendor Spa Dermi

Hotel Splendor Spa je novi luksuzan hotel 5 zvezdice u prekrasnom selu – primorskom turističkom centru Dermi, na prekrasnoj Albanskoj rivijeri, blizu Himare, koji omogućava odlične uslove za nezaboravan i prijatan odmor porodica, romantičnih posetilaca i onih koji žele da sa uživanjem upoznaju veličanstvenu južnu Albaniju ! Zahvaljujući svojim sadržajima, Hotel Splendor Spa u Dermiju pruža novi oblik boravka na jednoj od najlepših albanskih plaža Jonskog mora. Projektovan od italijanskih arhitekata po najvišim međunarodnim standardima, Hotel Splendor Spa u Dermiju sa svojih 45 luksuzno opremljenih soba predstavlja oazu mira u raskošnom mediteranskom zelenilu, sa palmama i maslinama, na smaragdno modroj obali Jonskog mora. Posetioci koji letuju ili borave u Hotelu Splendor Hotel u Dermiju uživaju u jedinstvenoj udobnosti i gostoprimstvu.
Odličan položaj između mora, živopisnog sela Dermi i Nacionalnog park Ljogara čini SPA Hotel Splendor jednim od najjedinstvenijih mesta za odmor u Albaniji. Sopstvena plaža je udaljena 400 metara i opremljena besplatnim ležaljkama i suncobranima. Oprema i sadržaji u sobama SPA hotela Splendor Dermi : AC, prostrana kupatila sa tuš kabinom, toaletni pribor, fen za kosu, balkoni sa pogledom na more ili planinu, sto, prostor za sedenje, dodatna sofa, kablovski TV, telefon, bežični Internet, mini bar.

A la carte Restoran Hotela Splendor Dermi poslužuje kvalitetna jela pripremljena od sveže morske ribe i lokalnih namirnica. Bogat i raznovrstan buffet doručak ispunjava očekivanja i ukuse gostiju, a oni koji žele da planinare ili pešače raznovrsnim stazama u obližnjem Nacionalnom Parku Ljogara, mogu da naruče pakovan obrok. Bar kod otvorenog bazena Hotela Splendor SPA poslužuje osvežavajuća pića, a gostima je na raspolaganju dečje igralište. Spa i wellnes usluge se dodatno naplaćuju.

Sadržaji hotela Splendor Dermi  : recepcija tokom 24 sata, bar, restoran, sala za sastanke, sopstvena plaža, otvoreni bazen sa barom, Wellness i Spa koji obuhvata saunu, parno kupatilo, hamam, teretana sa pogledom na more, sobe za nepušače, room service – posluženje u sobi, bašta, biblioteka, sala za TV, dečje igralište, prostor za prtljag, usluge pranja i peglanja, lift, menjačnica, usluge prevoza, parking. SPA Hotel Splendor Dermi je udaljen 1o km od Himare, 20 km od Lljogara Nationalnog Parka, 70 km od Sarande, 60 km od Valone – Fjlore i 260 km od međunarodnog aerodroma u Tirani.

SHARE IT: