Hotel Spa Vinarija Midalidare Mogilovo

Hotel Spa Vinarija Midalidare Mogilovo

Spa Hotel Midalidare u selu Mogilovu u pokrajini Stara Zagora, 14km od Starozagorski Bani /Banja Stara Zagora/ je luksuzni, romantički turistički objekat i vinarija Midalidare Estate imanja koji posetiocima pruža jedinstveno prijatan i miran ambijent, udoban i stilski smeštaj, vrhunsku hranu i najbolja vina, spa usluge i opuštanje, mesto za roštilj i pogled na planine područja Stare Zagore. Svojim spoljašnjim i unutrašnjim uređenjem ovaj jedinstveni vinsko-turistički kompleks Bugarske očara posetioca pri prvom susretu. Glavna zgrada je nekada bila škola, koja je opustela i napuštena zbog nedovoljnog broja učenika, zbog iseljavanja stanovništa u potrazi za boljim kvalitetom života, a danas predstavlja udobni turistički kompleks kategorije 4+ zvezdice i jedinstvenu vinariju.

Spa Hotel Midalidare Mogilovo ima oko 70 ležaja u udobnim, nepušačkim sobama u prekrasno obnovljenoj staroj zgradi, okruženoj raskošnim zelenilom i vinogradima : 9 dvokrevetnih soba, 1 studio apartman, 2 mala apartmana i 1 VIP apartman, kao i dve kuće za iznajmljivanje smeštaja. Spa Hotel Midalidare kompleks u selu Mogilovu u Staroj Zagori takođe ima svoju baštu u kojoj se gaji voće i povrće koje koristi kuhinja, jezero sa ribnjakom, spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, jacuzii kadom i toplim kupkama i masazama, raznovrsne mogućnosti ishrane u restoranu i otvorenoj bašti, bar, teretanu, klizalište, sportske terene i tenis teren, kao i dečija igraonica.

Sobe Spa hotela Midalidare Mogilovo se razlikuju u veličini – od 28 m2 do 80 m2, i opremljene su sadržajima za udoban i opušten boravak turista ili poslovnih gostiju: parket podovi i tepisi, udobni veliki king-size ili posebni ležajevi, nameštaj u nežnim tonovima, klima uređaj, bežični internet, direktan telefon, sigurnosni sef, TV sa ekranom i kablovskim programima, lepo uređena kupatila sa kadom ili tušem, bade mantilima, papučama, fenom za kosu i toaletnim priborom. VIP apartman obuhvata 3 jedinice sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila, potpuno opremljenu kuhinju i trpezariju sa 6 mesta. Neke sobe Spa Hotela Midalidare imaju prostor za sedenje, a neke imaju terasu sa balkonom i lepim pogledom na okolinu.

Restoran Vintage kompleksa Midalidare Mogilovo ima 60 mesta u bašti i 40 mesta u zatvorenom delu i poslužuje gostima veliki izbor vrhunski kvalitetne hrane i vina iz sopstvene proizvodnje. Restoran Spa Hotela Midalidare poslužuje bogat i raznovrstan doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe – tradicionlani bugarski doručak sa mekikama, pohovanim hlebom sa prženom slaninom, banica, tradicionalna boza i ajran za napitke, ali takođe i ukusan tost sa mlevenim mesom i sirom, sveži kroasani, 2 vrste sireva, 2 vrste narezaka, voće, povrće, jogurt, masline, 2-3 vrste žitarica i domaći hleb i peciva…

Gostima koji borave u kompleksu Spa Hotela Midalidare se toplo preporučuje poseta vinarije, što omogućava jedinstvena iskustva i najbolje ukuse hrane i vina, uključujući objašnjenje procesa proizvodnje vina, posetu dela gde grožđe fermentira i vinskom podrumu, ali i predstavljanje autentičnih običaja i načina života regiona Stare Zagore u prošlosti.

Zahvaljujući jedinstvnom položaju i bogatstvu i raznovrsnosti sadržaja i kvalitetu usluga, Spa Hotel Midalidare je takođe odličan izbor za raznovrsne događaje, sastanke, zabave i nezaboravna venčanja. Svako doba godine pruža odlične uslove za udoban boravak u Spa Hotelu Midalidare u selu Mogilovu, zahvaljujući visokom kvalitetu sadržaja i usluga, vrhunski kvalitetnm vinima, odlično uparenim sa hranom, kao i prekrasnoj atmosferi i okruženju….

SHARE IT: