Hotel Spa i Wellness Sirius Strumica

Hotel Spa i Wellness Sirius Strumica

Hotel Sirius Spa&Wellness Strumica se nalazi u prekrasnom području jugoistočne Makedonije, 1,5 km od centra Strumice, 160 km od Skopja – glavnog grada Makedonije, 30 km od makedonsko-grčke granice i samo 20 km od makedonsko-bugarske granice.

Hotel Sirius Spa&Wellness Strumica je udoban hotel 4 zvezdicekoji pruža prijatan boravak u 116 nepušačkih soba, sa strukturom 7 apartmana, 45 deluxe soba, 56 dvokrevetnih soba, 5 trokrevetnih soba, 3 sobe za boravak gostiju sa posebnim potrebama. Sve sobe i apartmani Hotela Sirius Spa&Wellness Strumica su opremljene udobnim sadržajima i opremom: tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, kablovski LCD TV, direktan telefon, besplatan bežični internet, centralni sistem grejanja i hlađenja, mini bar, radni sto i fotelje, kupatila sa tušem, fenom za kosu, hotelskom kozmetikom. Sobe Hotela Sirius Strumica imaju balkone sa prekrasnim pogledom na lepo uređen mirisni park, jezero i otvoreni bazen koji okružuju hotel.

Gosti Hotela Sirius Spa Wellness u Strumici uživaju u bogatom i raznovrsnom buffet doručku koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Ostali obroci koji se poslužuju u restoranu Elegant uključuju ukusne tradicionalne i internacionalne specijalitete i veliki izbor pića. Ovaj restoran Hotela Sirius Strumica predstavlja najbolje mesto za raznovrsne proslave, zabave i nezaboravna venčanja.

Spa i Wellness Hotel Sirius Strumica tamođe ima moderan Spa&Wellness Centar na površini od 1500 m2. Ovaj mali raj gde gosti zaboravljaju na brige i posvećuju svoje vreme sebi, pruža sledeće sadržaje i usluge za osveženje i opuštanje: unutrašnji bazen, otvoreni bazen, Jacuzzi, parna kupka, tursko kupatilo, slana soba-kupka, finska sauna, infra-crvena sauna, 6 soba za masažu, 2 sobe za luksuzne rituale i tretmane, moderna teretana i Vitamin bar. Tokom toplih letnjih dana gosti Hotela Sirius Strumica odmaraju uživajući u otvorenom bazenu sa ležaljkama i suncobranima, uz osvežavajuće koktele.

Spa&Wellness Hotel Sirius Strumica predstavlja idealno mesto za uspešnu organizaciju poslovnih sastanaka, kongresa, seminara i drugih skupova. Kongresni prostori Hotela Sirius Strumica obuvhataju Salu Crystal, kapaciteta 400 mesta i Salu Mirror koja ima 700 mesta. Kongresni prostori sala za sastanke Hotela Sirius Spa&Wellness Strumica su potpuno opremljeni najmodernijom tehničkom opremom. Za potrebe organizacije svih vrsta proslava i zabava, restoran Elegant Hotela Sirius pruža kapacitet od 300 mesta u kome se odvijaju nezaboravno prijatni trenuci.

Drugi sadržaji i usluge Spa&Wellness Hotela Sirius Strumica: recepcija tokom 24 sata sa visoko profesionalnim i ljubaznim osobljem, besplatan sopstveni parking, prekrasna letnja bašta, usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi – room service, otvoreni bazen, Spa&Wellness centar. Hotel Sirius Spa&Wellness Strumica organizuje lokalne izlete do najpoznatnijih atrakcija ovog područja, kao što je poseta manastira Vodoča i manastira Veljusa ili pešačenje i planinarenje planinom Belasicom. Tokom svog boravka ili odmora u Spa wellness Hotelu Sirius u Strumici gosti Spa Wellness Hotela Sirius takođe uživaju u Makedonskoj večeri sa vrhunski ukusnim tradicionalnim jelima i pićima, visokom kvalitetu usluga i toplom gostoprimstvu i lepom okruženju, koji osiguravaju uživanje tokom odmora ili kraćeg boravka poslovnih gotiju i turista u Strumici.

SHARE IT: