Hotel Spa i Aqua Park Izgrev Struga

Hotel Izgrev Spa & Aquapark je udoban hotel 5 zvezdice u Strugi, u raskosnom zelenilu i mirisnoj borovoj šumi, na prekrasnoj obali Ohridskog jezera. Potpuno obnovljen i proširen 2014. godine, danas Spa Hotel Izgrev Struga zauzima površinu od 90000 m2, sa privatnom plažom dužine 500 metara i velikim Aqua Parkom, samo 20 metara od hotela. Hotel Izgrev Struga je udaljen oko 5 km od živopisnog centra Struge, 15 km od međunarodnog aerodroma Ohrid i oko 20 km od grada Ohrida.
Spa Hotel Izgrev Struga raspolaže sa udobnim smeštajem u 200 soba i apartmana različitih tipova i veličina – standard sobe, porodične sobe, povezane sobe, apartmani i sobe za osobe sa posebnim potrebama. Svaka smeštajna jedinica Hotela Izgrev Struga sadrži udobne sadržaje za prijatan odmor ili kongresni rad – posebne ili prostrane – king size ležajeve, meke tepihe-podne obloge, besplatan internet, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sigurnosni sef, LCD SAT TV, mini bar, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, toaletni pribor, bade mantil i papuče, balkon ili terasu. Neke sobe Hotela Izgrev Struga imaju kamin i privatni bazen.

Gostima Spa Hotela Izgrev Struga se poslužuje bogat buffet doručak i veliki izbor ukusnih tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta i odličan izbor napitaka i pića, koji se poslužuju u glavnom restoranu, sa prostranom otvorenom terasom, sa prekrasnim pogledom na Ohridsko jezero.

Hotel Izgrev Struga ima tehnički potpuno opremljenu kongresnu salu površine 1250 m2, sa 1000 mesta, koja je mesto brojnih nacionalnih i međunarodnih kongresa i skupova, ali se takođe uspešno koristi i za raznovrsne proslave i nezaboravna venčanja uz romantičnu muziku.

Hotel Izgrev Struga ima moderan Spa centar u kome gosti mogu da uživaju u zatvorenom bazenu, sauni, parnom kupatilu, hamamu, teretani i Sali za masaže. Ulaz u veliki Aqua park Spa Hotela Izgrev Struga je besplatan, a teniski teren, odbojka na plaži i mini golf su takođe na raspolaganju gostima Hotela Izgrev Struga.

Sadržaji Spa Hotela Izgrev Struga: glavni restoran, A’la Carte restoran, lobi bar, aqua bar, bar u restoranu, kongresne sale, zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, veliki akva park, odbojka na plaži, aerobik i gimnastika, besplatne ležaljke i suncobrani na plaži, automat za podizanje gotovine, prostor za odlaganje prtljaga, posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, besplatan parking…..

SHARE IT: