Hotel & Spa Gorski Kopaonik

Hotel & Spa Gorski Kopaonik

Luksuzni i potpuno novi Gorski Hotel & Spa Kopaonik je početkom 2019. godine otvorio vrata prvim gostima i tokom čitave godine predstavlja izvanrednu destinaciju za nezaboravan planinski odmor u Srbiji. Primenom vodećih svetskih pravila u oblasti turizma i hotelijerstva je uspešno završen novi projekat na Kopaoniku, početkom rada „Gorski Hotel & Spa“ na Kopaoniku. Otvaranjem SPA Hotela Gorski je Kopaonik, najpoznatiji ski centar Srbije, zvanično dobio još jedan izuzetan hotel visoke kategorije, smešten na ekskluzivnoj centralnoj lokaciji nadomak ski staze Malo Jezero, sa brojnim udobnim sadržajima, kao i Ski in-out stazom ispred hotela i skijašnjicom površine 220 m2…..

Hotel Gorski je novi luksuzan hotel na Kopaoniku, kategorije 4+ zvezdice koji se nalazi u modernom objektu na 9 nivoa, koji ima 97 luksuznih nepušačkih, zvučno izolovanih i mirišljavih soba i 21 apartman. Goste Hotela Gorski Kopaonik dočekuje vrhunska elegancija i udobnost, nenametljiv luksuz planinskog stila, toplina i miris prirodnog drveta koji preovlađuje u unutrašnjosti, kao i neponovljivi pogled i prekrasan svež vazduh prelepe prirode Kopaonika, koja okružuje ovaj hotel sa svih strana. Sobe i apartmani Hotela Gorski Kopaonik su u nekoliko tipova koje gosti mogu odabrati : Superior soba, Deluxe soba, Porodicna soba, jednosobni apartman i dvosobni apartman. Moderno uređene sobe i apartmani Hotela Gorski Kopaonik su veličine od 35 do 100 m2 i opremljene udobnim sadržajima za prijatan boravak gostiju tokom zimskog ili letnjeg odmora – klima uređaj, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa satelitskim kanalima, radni sto, stolice-fotelje i prostor za sedenje, luksuzna kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilima, papučama i toaletnim priborom. Iz većine soba Hotela Gorski se pruža pogled na skijaške staze Kopaonika..

Svaki detalj Hotela Gorski Kopaonik je osmišljen sa velikom pažnjom, koja je potpuno podređena uživanju gostiju: prvoklasna usluga, udobnost i uživanje u skijanju ili letnjem odmoru – od planinskih šetnji, skijanja, brojne aktivnosti u prirodi ili opuštanja u spa tretmanima do nezaboravnog gastronomskog iskustva…. Deca uživaju posebne popuste, zavisno od godišta i usluga koje koriste.

Hotel „Gorski“ Kopaonik poseduje elegantan restoran u kome se posužuje bogat buffet doručak, kao i ekskluzivan A la carte restoran, italijanski restoran La Pista i restoran za skijaše sa ponudom ukusne i kvalitetne hrane koju potpisuje vrhunski šef kuhinje i koja ispunjava sve ukuse i potrebe.

Novootvoreni luksuzni Hotel Gorski na Kopaoniku, po meri najzahtevnijih hedonista, ima i moderan Spa+Wellness centar na 1000 m2 koji obuhvata zatvoreni i otvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, saune, hamam, rusku banju, Ledenu fontanu, saunu, slanu sobu, Vichy sobu i tepidarijum, kao i veliki izbor spa tretmana i modernu teretanu.

U kompleksu SPA Hotela Gorski Kopaonik postoji i moderan Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom, tehnički potpuno opremljenom salom veličine 470 m2 koja hotelu i Kopaoniku omogućava uspešnu i raznovrsnu organizaciju skupova i događaja za do 450 učesnika u sedećoj postavci, kao i 3 manje board sale za 15, 30 i 50 učesnika. Sale Hotela Gorski su urađene u drvetu, a ugrađena je najmodernija informaciona tehnologija. Hotel Gorski Kopaonik poseduje najmoderniji centralizovani sistem pomoću koga se može upravljati prezentacijama, regulisati svetla u sali i druge opcije. Multifunkcionalna sala Hotela Gorski Kopaonik se može razdvojiti zvučno izolovanim pregradnim zidom pri čemu se dobijaju dve odvojene prostorije za rad.

Sadržaji SPA Hotela Gorski Kopaonik : ekskluzivan položaj i udoban smeštaj u centru Kopaonika, 97 luksuznih soba i 21 apartman za iskustvo sa 5 zvezdica, lobby bar, a la carte restoran, pansionski restoran i restoran za skijaše za vrhunska gastronomska uživanja, kongresni prostori, Spa-wellness centar, garaža, skijašnjica, parking, prostor za odlaganje prtljaga…

SHARE IT: