Hotel Spa Casa Karina Bansko

Hotel Spa Casa Karina Bansko

Hotel Casa Karina Bansko se nalazi u podnožju planine-Nacionalnog Parka Pirina, u Banskom – jednom od najlepših i najmodernijih ski centara Bugarske. Hotel SPA Casa Karina se nalazi u mirnoj ulici, na odličnom položaju u blizini stanice gondole i glavnog pravca prema planini Pitin, ali i restoranima i prodavnicama. Hotel SPA Casa Karina Bansko se nalazi 10 minuta lagane šetnje od istorijskog dela ski centra Bansko, odakle gosti šetaju ulicama očuvane originalne arhitekture do najpoznatijih restorana u gradu, koji služe autentična bugarka jela. Radi udobnosti svojih gostiju, Spa Hotel Casa Karina Bansko se nalazi samo 100 metara od polazne stanice gondole i oko 20 minuta šetnje od živopisnog centra Banskog.

Udoban Spa Hotel Casa Karina Bansko 4 zvezdice radi tokom čitave godine i pruža odlične uslove skijašima i turistima koji žele da uživaju u opuštajućem i nezaboravnom boravku u Banskom tokom svih godišnjih doba. Spa Hotel Casa Karina Bansko ima 160 ležajau 80 apartmana različine strukture i veličine – jednosobni i dvosobni apartmani, veličine od 28 m2 do 110 m2/, svi sa prekrasnim pogledom na planinu Pirin. Apartmani Hotela Casa Karina Bansko su opremljeni udobnih i funkcionalnim sadržajima i opremom za prijatan boravak : udobni king-size ili posebni ležajevi, podne obloge tepisi od zida do zida, LCD TV, besplatan bežični internet, telefon, čajna kuhinja, radni sto i stoline, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, balkoni, veliki apartmani sa dodatnim ležajevima i sofa ležajevima na razvlačenje, što je izuzetno pogodno za porodični odmor.

Restoran SPA Hotela Casa Karina ima 250 sedišta i poslužuje gostima bogat buffet doručak i večeru, koji obuhvataju ukusnu originalnu hranu koja zadovoljava sve potrebe, ukuse i želje za ishranom – predjela, izbor sireva, raznovrsn bugarske specijalitete od mesa i ribe, izbor svežih salata, povrće i voće, sokovi i napitci, torte i kolači, peciva, širok izbor najboljih vina i žestokih pića.

Kongresni prostor Hotela Casa Karina Bansko prima do 120 učesnika – zavisno od načina postavke, te uz savremenu opremu i profesionalnu uslugu posluženja hrane i pića, omogućava odlične uslove za uspešnu organizaciju događaja i skupova ove veličine.

Luksuzni SPA Centar Hotela Casa Karina Bansko predstavlja istinsku oazu opuštanja i odmora i podmlađivanja i obuhvata zatvoreni bazen, finsku saunu, parno kupatilo, ledenu sobu, tursko kupatilo, sobu za masažu i teretanu. Temperatura vode u bazenu je 30 stepeni Celzijusa i omogućava istinsko uživanje gostiju dok posmatraju okolne padine planine Pirin.

Tokom svog boravka u Spa Hotelu Casa Karina Bansko gostima je, osim skijanja, na raspolaganju veliki izbor aktivnosti i sadržaja u prirodi – lokalni izleti, piknik obroci u prirodi, vožnja bicikla, jahanje konja i drugo. Spa Hotel Casa Karina Bansko pruža poslovnim gostima odlične uslove za raznovrsne kompanijske događaje, skupove i druženje, kao što su team building programi, seminari, skupovi, treninzi….

Sadržaji Spa Hotela Casa Karina Bansko : nepušački smeštaj, recepcija tokom 24 sata, besplatni bežični internet u svim javnim prostorima, lobi-hol, bar, dečija igraonica, parking, skijašnica za iznajmljivanje i popravku skija, bilijar…

SHARE IT: