Hotel Solun Skopje

Hotel Solun Skopje

Hotel Solun je luksuzan hotel 4 zvezdice u Skopju i prvi ECO hotel na Balkanu, smešten par koraka od čuvenog glavnog trga Makedonija u Skopju. Hotel Solun Skopje predstavlja nadahnjujući spoj umetničke elegancije i savremene energije, izvanredno prilagođen gostima koji žele turističko razgledanje, poslovno putovanje, šoping ili druženje. Hotel Solun Skopje je odličan izbor za poslovni sastanak ili konferenciju, ili susret uz omiljeno piće, u restoranu ili letnjoj terasi. Posle napornog dana, Hotel Solun Skopje pruža najbolje uslove za održavanje ustaljene energije u besplatnoj teretani ili za okrepljenje i osveženje u savremenom SPA Centru.

Hotel Solun Skopje omogućava luksuzan i prijatan boravak u svojih 53 soba i apartmana, odlične uslove za sastanke, 24 sata recepciju, wellness centar sa bazenom, usluge prevoza i nošenja prtljaga, posluženje hrane tokom specijalnih događaja, posluženje u sobi tokom 24 sata – piće i lagana jela, poslovni centar, najam biciklova, uslužno, ljubazno, profesionalno i predusretljivo osoblje, parking, 24 sata nadzor svih javnih prostora, garažu.

Gosti mogu uživati u pravom doživljaju Skopja i toploj dobrodošlici osoblje, dok borave u jednoj od 10 tipova soba koje su na raspolaganju u Hotelu Solun u Skopju: Standard jednokrevena soba, Standard dvokrevetna soba, Premium dvokrevetna soba, Junior Business soba, Deluxe apartmani, Diplomatic soba,  Business Dvokrevetna soba, Deluxe Diplomatic apartman, Deluxe Diplomatic apartman 2 i Premium soba. Svih 53 soba i apartmana Hotela Solun Skopje su mirne, prostrane, nepušačke, uređene jednostavno i elegantno u toplim bojama, opremljene sadržajima i opremom po najvišim savremenim standarima, što omogućava udoban i opušten boravak poslovnih gostiju i turista: udobni anatomski ležaji sa madracima otpornim na vatru i mogućnosti prilagođavanja obliku i položaju tela, antialergijski jastuci i posteljina, sto pored kreveta, mini bar, polica, Led TV 32’, LAN Internet veza, satelitski programi, led rasveta, brzi bežični internet, sistem osežavanja-zagrevanja vazduha, sistem za rabijanje požara, telefon, papuče, zvučno izolovani prozori, sigurnosni sef, ogledalo u prirodnoj veličini tela, buđenje, pogled na grad ili planine, vrata otporna na požar, udobna kupatila sa tušem, fenom za kosu, zvučnicima u toaletu, SOS signal alarmom.

Hotel Solun Skopje je objekat koji pruža poslovne usluge i održavanje skupova u širokom rasponu,  čime omogućava uspešnu organizaciju poslovnog sastanka ili skupa. Iskusno i stručno osoblje Hotela Solun u Skopju je obučeno i spremno da pomogne u ispunjavanju zahteva i potreba ciljeva organizacijedogađaja i dovede ih do uspešnog izvršenja. Po zahtevu učesnika je na raspolaganju konferencijska oprema –  lap top računar, audio i zvučni sistem, simultano prevođenje u kabinama, mikrofoni. Tokom skupa se u susednoj sali sa terasom organizuju kafe pauze, posluženja čaja i hrane, kolača, voća, što je takođe pošačima i omiljeno mesto za pušenje.

Gostima koji borave u Hotelu Solun Skopje je na raspolaganju korišćenje zelene energije, jer mogu da uživaju u najnovijih eko standardima koji se primenjuju : spremanje sa upotrebom netoksičnih sredstava i etergenata za čišćenje i pranje, 100% organska pamučna posteljina, peškiri i madraci, nepušački prostor, obnovljivi izvori energije, solarni paneti i geotermalne pumpe, organski sapuni u većim pakovanjima umesto pojedinačnog pakovanja, zbog smanjenja otpadaka i troškova pakovanja,  kante za otpatke u lobiju za prikupljanje reciklažnog otpada i ubrusa, mogućnost uputstva sobaricama za odgovarajuću promenu peškira u cilju manje potrošnje vode i sredstava za higijenu, primena tehnologije LED rasvete u hotelu i sobama – TV i minibar, upotreba organski gajene hrane i namirnica, prirodni sistem provetravanja i osveživanja vazduha, novine od recikliranog papira…

Za bogat buffet doručak se u Hotelu Solun Skopje poslužuje poseban izbor najkvalitetnije hrane. Gostima su na raspolaganju raznovrsna lokalna i internacionalna jela, sa mogućnošću odabira odgovarajućeg vina iz sopstvenog vinskog podruma, što dodatno dopunjuje doživljaj.

Terasa bašta Hotela Solun Skopje predstavlja jedinstvenu oazu mira, u kojoj se gosti mogu poslužiti svežom salatom ili osvežavajućim pićem, uz uživanje u prijatnom i udobnom ambijentu. Ukoliko gosti žele privatnu zabavu, stručna ekipa Hotela Solun Skopje je na raspolaganju da predloži najbolje organizaciono rešenje, zavisno od veličine i vrste događaja.

 

SHARE IT: