Hotel Sole Niš

Hotel Sole Niš

Hotel Sole je udoban boutique hotel u centru grada Niša, 3 km od Aerodroma Niš, 1,5 km od autobuske i železničke stanice i na pešačkoj udaljenosti od turističkih znamenitosti i tržnih centara Niša. Hotel Sole u Nišu je novi, moderan i udoban turistički objekat 3 zvezdice u centru Niša, sa 11 soba i ukupno 26 ležaja, izuzetno pogodan za udoban i prijatan boravak u Nišu poslovnih gostiju i turista.

Sobe Hotela Sole Niš su moderno opremljene u nežnim tonovima i imaju opremu i sadržaje za udoban boravak – tepisi od zida do zida, klima uređaje, LCD TV sa kablovskim programima, udobni king size ili posebni ležajevi, minibar i lepo uređeno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Hotel Sole Niš ima klimatizovane udobne sobe i ostale javne prostore i besplatni bežični internet, moderan barom i trpezariju gde se svakodnevno poslužuje raznovrstan i bogat buffet doručak. Osigurani parking sa nadzorom je na raspolaganju gostima hotela Sole.

Hotel Sole Niš u ponudi ima bogat buffet dorucak, posluženje u sobi – room service, usluge peglanja i pranja i hemijskog čišćenja, prostor za odlaganje prtljaga. Recepcija Hotela Sole Niš radi 24 časa dnevno i omogućava gostima upotrebu sigurnosnog sefa. U lobiju Hotela Sole gosti se mogu opuštati uz piće i raznovrsni informativni sadržaj ili informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja.

U blizini Hotela Sole su čuveni niški restorani i kafane koji poslužuju autentične specijalitete /među kojima je svakako srpski roštilj/, kao i druge vrste hrane i pića. Najbliži restoran se nalazi na 100 metara od Hotela Sole, dok je tržni centar udaljen 150 metara, u samom centru Niša.

Hotel Sole Niš predstavlja odlično mesto boravka u Nišu i jugoističnoj Srbiji, omogućavajući istovremeno poslovnim gostima odgovarajući poslovni ambijent, a turistima odličnu lokaciju za upoznavanje kulturno-istorijskih i prirodnih znamenitosti Niša i prekrasne okoline, posebno zanimljivih avantura i aktivnosti u prirodi, kao i jedinstvene gastronomske ponude Niša i čuvene vinarije….

Obližnje znamenitosti : arheolosko nalazište Medijana, Ćele kula, vinarija Malča, Jelašnička klisura, Sičevačka klisura, arheološko nalazište Caričin grad kod Lebana, Muzej Ponišavlja Pirot, Prekonoška pećina

SHARE IT: