Hotel Solaris Resort Vrnjačka Banja

Hotel Solaris Resort Vrnjačka Banja

Hotel Solaris Resort u mirnom delu Vrnjačke Banje je novi apartmanski wellness objekat visoke kategorije, 4 zvezdice, u blizini šetališta najpoznatijeg banjskog turističkog centra Srbije, koji je za vrlo kratko vreme ostvario izuzetne poslovne rezultate i zauzeo vodeću poziciju na turističkom tržištu Srbije i regiona.

Solaris Resort Hotel Vrnjačka Banja nudi prijatan boravak u 56 moderno i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica – udobnih soba i apartmana, strukture 43 apartmana, 12 povezanih (porodičnih) soba i 1 ekskluzivni penthaus apartman. Smeštajne jedinice Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja su prostrane, modernog stila i opremljene po najvišim međunarodnim standardima koji zadovoljavaju zahteve, očekivanja i potrebe poslovnih gostiju i turista. U svakoj sobi-apartmanu Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja su udobni ležajevi, LCD TV sa izborom 45 kablovskih kanala, klima uređaj, bezični internet, prijatno uređena kupatila sa tušem. Posebnu ponudu objekta Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja čine povezane sobe, koje su izuzetno pogodne za boravak porodica sa decom, manjih društava i turističkih grupa i posetilaca koji zahtevaju potpunu udobnost i privatnost. Standardni apartman je izuzetno udoban i pogodan za boravak raznih struktura gostiju. Luksuzni apartman Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja je takođe izuzetno udoban i pogoduje boravku raznih struktura gostiju – sportskih ekipa, porodičnih i turističkih grupa, učesnika skupova i događaja….. Lux apartman Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja se sastoji od spavaće sobe sa dva odvojena ležaja ili francuskim ležajem. Dnevna soba je opremljena garniturom na razvlačenje, LCD TV-om sa 45 kablovskih programa, bežičnim internetom, klima uređajem, trpezarijskim stolom i moderno opremljenim kupatilom. Prostrana terasa je idealna za opuštanje u popodnevnim satima. Dodatna pogodnost apartmana je i kompletno opremljena kuhinja, sa opremom-sadržajima za pripremu hrane i toplih napitaka. Porodična soba Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja se sastoji od dve spavaće sobe sa po dva ležaja, dva moderno opremljena kupatila, terase, garderobnog prostora, mini bara. Porodične sobe Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja nemaju opremljenu kuhinju. Penthouse apartman Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja je pogodan za boravak poslovnih gostiju, zahvaljujući sadržajima koji se sastoje od prostrane dnevne sobe sa garniturom na otvaranje, LCD TV-a sa kablovskim programom, radnog stola, wireless interneta, klima uređaja, trpezarijskog stola i dve terase. Kuhinja je opremljena po najmodernijim svetskim standardima. Dve spavaće sobe su opremljene sa po dva odvojena ležaja, a dodatni komfor se ogleda u tome što svaka soba ima sopstvenu prostranu terasu. Takođe, u apartmanu postoje dva luksuzno opremljena kupatila.

Hotel Solaris Resort Vrnjačka Banja ima restoran „Biber” kapaciteta 180 mesta, koji u svom prijatnom ambijentu poslužuje raznovrstan izbor ukusnih nacionalnih i internacionalnih specijaliteta pripremljenih od posebno biranih svežih namirnica. Osim za goste objekta, restoran je otvorenog tipa i pruža dobrodošlicu svima koji žele jedinstvene gastronomske užitke. Gosti Solaris Resorta uživaju u opuštajućim i prijatnim trenucima u lobi baru ili na otvorenoj terasi, uz omiljenu kafu ili bogat izbor pića.

Gostima Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja su na raspolaganju i 2 otvorena bazena sa prijatnim barom u vodi i suncobranima od trske, koji je jedinstvena prednost ovog objekta, zahvaljujući odličnim uslovima za odmor i opuštanje, širokom izboru pića i koktela, kao i brojnim iznenađenjima i programima zabave tokom letnjih meseci.

Hotel Solaris Resort Vrnjačka Banja je veoma pogodna destinacija za uspešno održavanje raznovrsnih skupova, seminara, obuka, kongresa, konferencija, team building programa, jer u ponudi ima novu konferencijsku salu kapaciteta 180 mesta. Prostire se na 200 m2 i čini idealan prostor za organizaciju raznih vrsta seminara, konferencija i radnih sastanaka. Konferencijska sala Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja prati najnovije trendove u kongresnom turizmu i čini prostor opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, laptopom, poseduje četiri projektora, četiri platna i flip-chart table. U saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan je u Hotelu Solaris Resort Vrnjačka Banja opremljena biblioteku u hol-baru, koja je mesto susreta i prijatnog i opuštajućeg druženja uz blagotvorne knjige, pored uživanja u Wellness centru, masaža i bazena.

Jedinstvenost ponude Hotela Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji predstavlja prestižni Wellness centar, sa obiljem sadržaja i stručnim osobljem, što gostima u vremenu od 10 do 20 časova pruža nezaboravne i opuštajuće trenutke za negu tela i duha. Wellness centar Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja obuhvata jacuzzi za 10 osoba uz mogućnost hidro i aero masaže, slanu pećinu, kaldarijum, rusko kupatilo-banju, zlatni hamam, relax baldahin, tuš tropsku kišu, finsku saunu, tepidarijum /topla soba, sa ležaljkama koje se zagrevaju od 37 do 39ºC, približno temperaturi tela/, zatvoreni bazen sa morskom vodom temperature 29 ºC, tursko – parno kupatilo. Svi programi i sadržaji se izvode u skladu sa najmodernijim tehnološkim dostignućima, što Wellness centar Solaris Resorta čini jednim od najlepših u wellnes, zdravstvenoj i turističkoj ponudi Srbije – piling celog tela morskom solju i lavandom, aromaterija lavandom, masaže i tretmani koji omogućavaju zdravstvenu preventivu, okrepljenje, podmlađivanje i potpuno osveženje duha i tela.

Dodatni sadržaji Hotela Solaris Resort Vrnjačka Banja su parking, sportski tenis tereni, otvorena terasa bašta, fitness centar, bilijar.

Tokom boravka u Hotelu Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji se preporučuju izleti do srpskih srednjovekovnih manastira Ljubostinje, Kalenića, Žiče, Studenice, Veluća i Rudenice, ili prekrasne planine Goč, kao i živopisnih seoskih turističkih domaćinstava u blizini, a obavezno do čuvenih župskih vinarija u Aleksandrovcu…..

 

 

SHARE IT: