Hotel SOA Žabljak Durmitor

Hotel SOA Žabljak Durmitor

Hotel SOA je novoizgrađeni objekat visokog kvaliteta, kategorije 4 zvezdice, smešten u samom srcu turističkog centra Zabljaka u Crnoj Gori, u Nacionalnom Parku Durmitor. Savremena arhitektonska rešenja uklopljena sa elementima tradicionalnog stila planine Durmitor su odlike ovog udobnog hotela koji je kategorizovan sa 4 zvezdice. Sa vrhunskom uslugom i sadržajima, Hotel SOA Žabljak poziva goste da dožive netaknute planine, jezera, reke i kanjone Nacionalnog parka Durmitor.

Hotel SOA je smešten na prvom kilometru puta za najveću znamenitost Durmitora i Žabljaka –  veličanstveno Crno jezero. Povoljna lokacija Hotela SOA omogućava gostima da posete najznačajnije znamenitosti Durmitora u blizini. Ušuškan i okružen gustom četinarskom šumom, sa prekrasnim pogledom na planinski venac Durmitora, Hotel SOA Žabljak pruža udoban boravak u 18 smeštajnih jedinica (soba, studija i apartmana), koje gostima pružaju brojne pogodnosti, sadržaje i udobnost. Svaka soba Hotela SOA ima TV sa ravnim ekranom i satelitskim programima, dok nekoliko soba ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, kuhinju i terasu. Enterijer Hotela SOA ispunjava zahteve modernih gostiju i uključuje korišćenje hotelskih sadržaja: a la carte restoran, vinariju i dečju igraonicu. Pored bežične internet mreže u svim javnim prostorima, gostima hotela SOA Žabljak omogućene su i usluge peglanja, hemijskog čišćenja, korišćenja usluga slanja-prijema faksa i e-mail poruka.

Gosti koji boravek u Hotelu SOA u Žabljaku uživaju u vrhunski kvalitetnoj tradicionalnoj hrani i piću na prostranoj terasi sa koje se pruža panoramski pogled na prekrasnu okolinu, sela, Crno jezero i snežni pokrivač na udaljenim planinskim vrhovima, prekrivenih blagotvornom četinarskom šumom, od čije lepote zastaje dah.

Hotel SOA se nalazi u centru Žabljaka, na nadmorskoj visini od 1450 metara, uživajući prekrasne panorame Durmitora. Žabljak se nalazi u severnom delu Crne Gore i zahvaljujući svojim prirodnim odlikama spada u jedan od najlepših planinskih centara na Balkanu. Parkovi, reke, jezera, kanjoni i planine su zaštitni znakovi opštine Žabljak. Grad Žabljak predstavlja polaznu tačku aktivnosti u Nacionalnom parku Durmitor i reci Tari, dve poznate i značajne atrakcije Balkana. Ova izuzetno lepa oblast severne Crne Gore je idealna za pešačenje, planinarenje, splavarenje i naravno skijanje, tako da je gostima na raspolaganju veliki izbor aktivnosti u kojima možete uživati na Žabljaku.

Aktivnosti: šetnja, treking, planinarenje, skijanje, splavarenje na reci Tari, kanjoning, avanturistički sadržaji i aktivnosti, istraživanje pećina i prirode, posmatranje ptica, poseta autentičnih farmi, katuna i seoskih turističkih domaćinstava, kulinarski kursevi, tradicionalni festivali…

SHARE IT: