Hotel Slodes Beograd

Hotel Slodes Beograd

Hotel “Slodes” otvoren je 2006. godine i nalazi se u podnožju Starog Košutnjaka. Položaj Hotela Slodes Beograd omogućava gostima boravak u mirnom i prijatnom ambijentu, daleko od gradske buke. Smeštajni kapacitet hotela „Slodes“ obuhvata 2 apartmana, 2 poluapartmana, 6 dvokrevetnih i 16 jednokrevetnih soba. Sobe Hotela Slodes su luksuzno opremljene i obogacene dodatnim sadrzajima, koji omogućavaju udoban boravak raznovrsnih profila posetilaca : kablovska televizija, direktna telefonska linija, brz internet pristup, klima uređaj, mini bar.

Gostima hotela Slodes su na raspolaganju recepcija 24h dnevno, internacionalni restoran, letnja bašta, fitness centar, kao i osoblje koje perfektno govori nekoliko stranih jezika, spremno da odgovori na potrebe, pitanje i zahteve gostiju. Ispred hotela Slodes se nalazi parking čiji je kapacitet maksimalno do 60 vozila (sa 24-časovnim fizičkim nadzorom), dok je iza hotela manji parking (30 mesta) sa video nadzorom. U sastavu hotela „Slodes“ je i restoran sa 300 mesta, koji odiše toplom i domaćom atmosferom i veoma je pogodan za organizovanje svadbi, rođendana, proslava i događaja. Na meniju su specijaliteti internacionalne kuhinje. Sala restorana hotela Slodes može da se podeli i ogradi za potrebe poslovne prezentacije, sastanka, predavanja, privatnog slavlja ili intimne večere.

Ispred hotela se nalazi prelepa letnja bašta gde gosti takođe mogu biti usluženi specijalitetima iz restorana. Gosti hotela Slodes Beograd uživaju u sadržaju wellness i spa centra, u okviru hotelskog kompleksa, koji obuhvata bazen, saunu, parno kupatilo i solarijum, uz poklone, popuste i vikend akcije. Takođe, gostima hotela Slodes je na raspolaganju sportski centar (u kompleksu hotela) sa terenima za fudbal, odbojku, košarku, rukomet, teretana, fitness sala.

Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrdjava, Hram Svetog Save, Pravoslavna crkva, Konak princeze Ljubice, boemska cetvrt Beograda – Skadarlija, Kosutnjak park, Muzej Nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, setaliste pored Dunava, arheolosko nalaziste Vinca, Kraljevski dvor na Oplencu, fruskogorski manastiri, arheolosko nalaziste Viminacijum, kupliste Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera.

 

SHARE IT: