Hotel Sloboda Šabac

Hotel Sloboda Šabac

Hotel Sloboda u Šapcu je potpuno obnovljeni hotel 4 zvezdice u centru grada i pešačke zone, sa 95 luksuznih jedinica, uključujući 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 „executive” sobe, tri predsednička apartmana…

U svakoj sobi Hotela Sloboda je oprema i sadržaj koji omogućavaju udoban i prijatan boravak poslovnih gostiju i turista : udoban i kvalitetan nameštaj, tekstil vrhunskog kvaliteta i besprekorna oprema i sadržaji.

Hotel Sloboda Šabac zauzima površinu od površine 14.000 m2 i obiluje raznolikim, dobro ukomponovanim sadržajima. U prizemlju Hotela Sloboda se nalaze lokali sa poznatim brendovima – „Sport Vision”, „Alfa plam” sa show room-om…, kao i kafe-poslastičarnica „Vremeplov”. Uređena je u retro stilu, te svoje goste, dok uživaju u tradicionalnim poslasticama, uspešno vodi kroz slavnu istoriju „malog Pariza”.

Već po otvaranju, Hotel Sloboda Šabac se izdvojio svojom uslugom, ponudom i kvalitetom, i zahvaljujući jedinstvenom šarmu i atmosferi, ubrzo je postao šabačko kultno mesto.

Hotel „Sloboda”, smešten u samom centru Šapca, pravo je mesto za poslovne ljude, sastanke, konferencije, seminare, skupove… ali i za najlepše lične i porodične događaje za pamćenje.

Na prvom spratu Hotela Sloboda u Šapcu nalazi se multifunkcionalna i savremeno opremljena sala „Cer” koja može da primi 120 osoba, dok se na međuspratu nalazi à la carte restoran kapaciteta 160 mesta, „Kristalna dvorana” sa 700 sedišta, koja se po potrebi može deliti na dve dvorane – „Kristal 1″ i „Kristal 2″, kao i „boardroom” sa 30 stolica.

Enterijer ovog luksuznog ugostiteljsko-turističkog objekta i zanimljivog zdanja rađen je u skladu sa standardima grupacije „A Hoteli”, te u njemu dominiraju prirodni kamen „travertino” i „botticino”, kombinovani sa crnim mermerom i oniksom. Grandiozni stubovi obloženi su mozaik pločicama sa zlatnim i srebrnim bordurama, što doprinosi otmenosti ove građevine. Raskošnim holom Hotela Sloboda Šabac dominira monumentalno stepenište, oivičeno ogradom od kovanog gvožđa, kao i kristalni luster sa više od 500 sijalica, koji je visok 6 metara i težak 1,5 tonu!

Enterijer hola Hotela Sloboda Šabac opremljen je salonskim stilskim nameštajem, tako da svojim gostima pruža mogućnost prijatnog boravka i obavljanja poslovnih susreta i razgovora u prefinjenom okruženju.

Uskoro će u sklopu hotela “Sloboda” Šabac biti otvoren moderan wellness & spa centar, koji će se prostirati na dva nivoa: u prizemlju će biti recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama, ili da osnaže svoje telo u fitness centru, opremljenom kardio spravama.

Vlasnik lanca Grupacije A Hoteli, gospodin Aleksić otkriva da je vrednost ove investicije 15 miliona evra, kao i da grupa planira dalja ulaganja u sprski turizam.

Da podsetimo, prvi srpski lanac hotela „A Hoteli”, u sklopu kog posluje hotel “Sloboda”, trenutno u svom sastavu ima i hotele: „Izvor”, „Staro zdanje” i “Šumadija” u Aranđelovcu, kao i hotele „Master” Novi Sad, „Tornik” Zlatibor i „Park” Vrnjačka Banja. Naredno planirano otvaranje je na Zlatiboru, gde će grupacija predstaviti hotel „Tornik”…..

SHARE IT: