Hotel Slatina Vrnjačka Banja

Hotel Slatina Vrnjačka Banja

Hotel Slatina Vrnjačka Banja je udoban ugostiteljski objekat 4 zvezdice u Vrnjačkoj Banji, pored lekovitog izvora Slatina, okružen raskošnim zelenilom, oko 200 metara od centra ovog poznatog banjskog centra Srbije. Hotel Slatina Vrnjačka Banja goste različitog profila i interesovanja poziva na odmor i uživanje tokom čitave godine u udobnom, skrovitom i mirnom turističko-ugostiteljskom objektu  onoliko koliko ga gosti takvim učine, a dovoljno blizu sadržajima izlazaka i provoda – ako to žele. Hotel Slatina Vrnjacka Banja je prvi porodični SPA hotel u Vrnjačkoj Banji u skladu sa okruzenjem i svetskim trendovima, zahtevima i očekivanjima savremenog gosta. Hotel Slatina Vrnjacka Banja je odlično povezan sa svim delovima Vrnjačke Banje, a jedinstven položaj omogućava zadovoljavanje različitih potreba i očekivanja gostiju, ali svakako pruža okrepljujući san i buđenje uz miris blagotvorne prirode, koji donosi povetarac sa obližnje planine Goč. Hotel Slatina u Vrnjačkoj Banji se nalazi na mestu nekadašnjeg Sanatorijuma Terapija, koga je tokom Prvog svetskog rata posetio i Ser Tomas Lipton, čuveni proizvođač čaja.

Poslovni koncept hotela Slatina Vrnjačka Banja je objedinjavanje vrhunske usluge sa modernim uređenjem i sadržajima, čiji smirujući tonovi i uredenje stvaraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel Slatina Vrnjačka Banja ima 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45 m2, sa sledećom strukturom: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standard dvokrevetnih soba, 3 deluxe sobe sa jaccuzi kadom, 3 Apartmana. Hotel Slatina Vrnjačka Banja pruža gostima mogućnost da se potpuno izoluju od života preopterećenog obavezama, jer predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunski kvalitetne usluge, gde se gosti osećaju potpuno udobno i opušteno.

Saglasno bogatoj istoriji i višedecenijskoj tradiciji, sobe hotela Slatina Vrnjačka Banja su istovremeno tradicionalno i moderno uređene sa puno ljubavi i pažnje, u usklađenom stilu modernog nameštaja, opreme i sadržaja za prijatan odmor ili boravak. Standard soba Hotela Slatina je površine 31 m² i  raspolaže sa prostranim francuskim ležajem ili sa 2 posebna ležaja i sofa ležajem na razvrlačenje i sadržajima koji zadovoljavaju potrebe savremenog gosta – parket podovi, klima uređaj, LCD TV sa kablovskim programima, garderober, radni sto i stolica, mini bar, aparat za pripremu kafe ili čaja, udobno kupatilo sa tušem, bade mantilom, papučama, fenom za kosu i toaletnim priborom. Superior sobe Hotela Slatina Vrnjačka Banja su veličine 33 m2 i takođe opremljene velikim francuskim ležajem ili sa 2 posebna ležaja i sofa lezajem na razvlačenje, standardnom opremom i sadržajima. Deluxe soba Hotela Slatina Vrnjačka Banja ima kapacitet do 4 osobe, na površini od 35 m2 i idelan je izbor za porodični odmor i goste koji žele da na poseban način uzivaju. Sve 3 deluxe sobe Hotela Slatina Vrnjačka banja su opremljene jacuzzi kadom, što izuzetno pogoduje gostima koji žele da se opuštaju u privatnosti svoje hotelske sobe. Skoro svaka soba Hotela Slatina Vrnjačka Banja ima terasu, koja pruža prekrasan pogled na jednu od najlepših zelenih oaza Vrnjačke Banje, njen poznati zeleni park i obližnji lekoviti – mineralni izvor Slatina, po kome hotel nosi ime.

U sklopu hotela Slatina Vrnjačka Banja je udoban i moderan a la cart restoran kapaciteta 100 mesta koji poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i pruža bogatsvo vrhunski kvalitetnih obroka, pripremljenih od prirodnih i svežih sastojaka iz lokalne proizvodnje. Gosti uz muziku uživaju u izboru vina, a svaka kap rakije “Dana” budi čula i strast. Za trenutke odmora i opuštanja posle blagotvorne šetnje banjskim parkom sa šetalištem ili posle wellness i spa sadržaja, gostima Hotela Slatina Vrnjačka Banja je na raspolaganju moderno uređen bar sa velikim izborom pića, kafa i osvežavajućih napitaka.

Jedno od omiljenih mesta gostiju koji borave u Hotelu Slatina Vrnjačka Banja je Wellness i spa centar, u kome se opuštaju i okrepljuju telo i duh, izborom raznovrsnih sadržaja i tretmana koje pružaju iskusni fizioterapeuti – masaže, slana soba, tepidarijumi, Kneipp klupa, jacuzzi za 6 osoba, aroma tuševi, infra crvena sauna, parno kupatilo, sauna, zatvoreni i otvoreni bazen.

Konferencijska sala Hotela Slatina Vrnjačka Banja ima 70 mesta /zavisno od postavke/ i opremljena je vrhunskom opremom i modernom tehnologijom /TV, flip chart, ozvučenje, projektor, Wi Fi/, čime je idealna za uspešnu organizaciju prezentacija, sastanaka i sličnih događaja ove veličine.

Najmlađim gostima Hotela Slatina Vrnjačka Banja je na raspolaganju dečija igraonica, čiji animatori uživaju u dečijim igrama i aktivnostima prilagođenim uzrastu i interesovanju, a sve u cilju odlične zabave. Igraonioca sadrži x-box, lavirint i mnogo različitih i zanimljivih sadržaja koji će omogućiti aktivan dečiji odmor uz uživanje.

SHARE IT: