Hotel SL Industry Trebinje

Hotel SL Industry Trebinje

Sl Industry Hotel je moderan hotel 4 zvezdice u Trebinju sa istorijskim tj. industrijskim nasleđem. Hotel SL Industry se nalazi u mirnom delu grada Trebinja, na pešačkoj udaljenosti do Trebišnjice i Arslanagića mosta, 2 km od centra ovog prekrasnog grada i 8 km od poznatog kompleksa Grad sunca koji posetiocima pruza raznovrsne sadržaje i usluge – Aqua Park, Dino Park, luksuzni hotel SL Panorama, Apartmani Bijeli grad, tradicionalno naselje Varoš čaršija, sportska hala Olimp sa otvorenim bazenom i sportskim terenima, Galija Wellness Centar za lepotu i zdravlje koji obuhvata manji bazen sa slanom vodom, jacuzzi kupku, saunu, parno kupatilo, slanu sobu.…. Hotel SL Industry Trebinje je deo poslovne grupacije Swiss Lion i tokom čitave godine pruža udoban boravak i sadržaje poslovnim gostima i turistima. Hotel SL Industry Trebinje se nalazi u potpuno obnovljenoj industrijskoj zgradi iz 1980. godine nekadašnje napredne jugoslovenske industrije, gde se spajaju moderni sadržaji i industrijsko nasleđe, čineći ga veoma prijatnim i nadahnutim iskustvom gostiju.

Hotel Sl Industry Trebinje ima 49 udobnih, zvučno izolovanih i nepušačkih smeštajnih jedinica, neke sa balkonima i pogledom na park-baštu i okolne krševite hercegovačke planine. Struktura soba Hotela SL Industry Trebinje obuhvata 36 dvokrevetnih modernih soba i 12 deluxe king-dvokrevetnih soba sa posebnim ležajevima, od kojih su 2 sobe prilagođenje osobama sa posebnim potrebama, kao i dodatnim ležajem na razvlačenje i 1 Executive apartman. Sobe Hotela Sl Industry Trebinje su opremljene u vintage stilu sa modernim odlikama i udobnim sadržajima koji pružaju funkcionalan i prijatan boravak poslovnih gostiju i turista – parket-laminateni podovi sa tepisima-podnim oblogama, centralno grejanje i hlađenje, udobni posebni ili king size ležajevi, radni sto, fotelje, LCD TV sa kablovskim programima, besplatan bežični internet, garderober, zavese za zatamnjivanje, aparat za pripremu kafe-čaja, udobna kupatila sa podnim pločicama i tušem, bade mantilima papučama i hotelskom kozmetikom – toaletnim priborom. Deluxe king-dvokrevetne sobe Hotela SL Industry imaju sofa ležaj.

Hotel Sl Industry Trebinje ima originalni restoran ‘Menzza’ koji poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i veliki izbor ukusnih jela i raznovrsna pića. Unutrašnjost restorana Menzza pruža osećaj mira i udobnosti, sa modernim i industrijskim detaljima koji oduševljavaju skladom i stilom. Lepota murala u Vinskoj galeriji je pretvorila monotoni zid u umetničko delo koje gosti često pamte, jer ovaj prostor odiše modernim i inspirativnim detaljima, pastelnim bojama, crno-belim fotografijama, zaboravnim izloženim industrijskim alatima, zidovima od cigle i Edisonovim lampama, kao vodećim elementima uređenja. Resstoran Menzza Hotela SL Industry Trebinje ima 90 mesta i veliku baštu, gde gosti uživaju u ukusima raznovrsnih gastronomskih specijaliteta. Zanimljivi ukusi i nedostižan kvalitet usluge daju jedinstveno maštovit i vešt šef kuhinje i stručno osoblje, dok luksuzna vinska karta zadovoljava čak i najzahtevnije goste.

Hotel Sl Industry Trebinje ima salu za sastanke kapaciteta do 90 delegata, opremljenu najsavremenijom audio i vizuelnom opremom i bežičnom mrežom što je veoma pogodan kongresni prostor za raznovrsne sastanke, seminare i skupove. Kristalna sala je jedna od najreprezentativnijih u hotelu, kapaciteta 40 mesta i pogodna je za manje skupove i događaje.

Hotel Sl Industry Trebinje ima prijatan i udoban spa deo koji obuhvata Jacuzzi kupku, Slanu sobu, tepidarium, finsku saunu i razne masaže koji gostima omogućavaju opuštanje i okrepljenje. Izvan hotela SL Industry je velika bašta sa delom za najmlađe goste – dečije igralište sa ljuljaškama, trambolinama i drugim elementima koje zabavljaju decu i čine ih bezbednim i bezbrižnim. Osoblje hotela i recepcije Hotela SL Industry Trebinje je predusretljivo, ljubazno i stručno, 24 sata na raspolaganju da odgovori na svaki zahtev i želju gostiju. Ostali sadržaji i usluge Hotela Sl Industry u Trebinju uključuju lobby bar sa velikim izborom pića, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja, besplatan parking sa video nadzorom, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja….

Trebinjski Aqua Park “Suncana Vrela” otvoren je sredinom jula 2017. godine i deo je adrenalinskog sadržaja kompleksa Grad Sunca, koji sa “Dino Parkom” zauzima prostor od 8 hektara. Svoju atraktivnost je dokazao rekordnom posećenošću od preko 2.000 ljudi dnevno. Bazeni “Omladinsko”, “Roditeljsko” i “Djecije jezero”, kao i „Veliki bazen” su vodene površine na kojima sklonište od letnje žege i vrućine pronalaze domaci i strani posetioci, posebno iz regiona. “Black Hole Slide”, “Free Fall Slide”, “Big Twister slides” 1 i 2, “Rafting Slide”1 i 2, su imena 6 velikih tobogana koji su tu da pruže adrenalinsku zabavu i uživanje gostima, dok su 6 manjih i blažih tobogana za decu “Kids slides” napravljeni za osmehe najmlađih. Pored zabave, Aqua Park Trebinje sadrži i ugostiteljske objekte gde se  posetioci mogu odmoriti i okrepiti uz omiljeno jelo ili piće, budući da je ovaj vodeni park izuzetno mesto za celodnevnu avanturu i odmor  odraslima i deci.

Trebinje je jedinstveno zanimljiva i živopisna turistička destinacija, lako dostupna iz mnogih pravaca i susednih država. Hotel Sl Industry Trebinje predstavlja odličan izbor za razgledanje i upoznavanje brojnih turističkih znamenitosti Trebinja i prekrasne prirodne okoline, ili prijatan odmor u obližnjim turističkim centrima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Dubrovnik je udaljen oko 25 km, Cavtat je 19 km udaljen od Hotela SL Industry, a Kotor je udaljen 47 km. Najbliži aerodromi su Aerodrom Dubrovnik u Hrvatskoj – 43 km, Aerodrom Tivat u Crnoj Gori je udaljen 65 km, a Aerodrom Mostar je udaljen 75 km od Hotela SL Industry u Trebinju. Znamenitosti, raznovrsnost sadržaja i jednostavna dostupnost Trebinja omogućava jedinstvene i nezaboravne utiske i doživljaje poseticala koji ovde mogu provesti uzbudjivih desetak dana da bi, uz uživanje, dobro upoznali Trebinje i okolinu.

SHARE IT: