Hotel Sky Tower Tirana

Hotel Sky Tower je objekat 4 zvezdice u centru albanske prestonice, u diplomatsko-poslovnom delu Tirane, samo par minuta hoda od najznacajnijih drzavnih institucija i turistickih znamenitosti Tirane Hotel Sky Tower Tirana nudi izuzetno pogodan položaj, udoban smeštaj i odličnu uslugu. Osoblje Hotela Sky Tower Tirana srdačnošću i kvalitetnom uslugom omogućava da boravak gostiju u Tirani bude nezaboravno iskustvo.

Hotel Sky Tower Tirana ima 38 nepušačkih, prostranih soba, opremljenih modernim nameštajem u nežnim toovima. Svaka soba je klimatizovana i ima udobne podne obloge, flat-screen TV uređaje sa kablovskim satelitskim kanalima, besplatan bežični internet i udobna kupatila sa mantilom za kupanje, fenom za kosu i papučama.

Sky Club bar Hotela Sky Tower je najpopularnije mesto za uživanje u omiljenom piću ili obroku, smešten na najvišem spratu hotela, sa prekrasnom panoramom Tirane i jedinstvenom mogućnošću gostiju da dožive ceo grad i njegove najznačajnije znamenitosti. U baru je gostima takođe 24-7 na raspolaganju bežični internet. Hotel Sky Tower Tirana je okružen najboljim restoranima, kafićima i noćnim klubovima u centru Tirane, tako da je opuštanje na raspolaganju samo na par koraka od hotelske sobe.

Sadržaji Hotela Sky Tower Tirana : recepcija 24 sata, osoblje sa znanjem jezika, restoran, bar, sala za sastanke, raznovrsne prodavnice, automat za gotovinu, poslovni centar, prevoz do-od aerodroma, nosenje prtljaga, sauna, sala za masažu i tretmane, posluženje u sobi – room service….

SHARE IT: