Hotel Sky Beograd

Hotel Sky Beograd

Novoizgrađeni, luksuzni Hotel Sky Beograd, 4 zvezdice, se nalazi u centru Beograda, u mirnom delu grada, oko 7 minuta šetnje od najvažnijih znamenitosti Beograda, čuvene pešačko-trgovačke zone Knez Mihajlove ulice i značajnih turističkih znamenitosti Beograda, državnih institucija, muzeja, kafea, restorana, barova i klubova Beograda i Trga Republike. Javni autobuski prevoz je u blizini, a beogradske autobuska i železnička stanica su udaljene oko 400 metara od Hotela Sky Beograd, koji je odlično povezan sa drugim delovima grada. Hotel Sky Beograd je udaljen 15 km od Aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Hotel Sky Beograd je zvanično počeo sa radom aprila 2018. godine. Hotel Sky Beograd se ističe svojim modernim i elegantnim stilom i ambijentom, izvanrednim kvalitetom usluga i sadržaja, višejezičkim, ljubaznim i stručnim osobljem. Hotel Sky Beograd potpuno potvrđuje jedinstvene standarde i kvalitetne sadržaje hotela 4 zvezdice. Hotel Sky Beograd je odličan izbor smeštaja u Beogradu za sve vrste turističkih poseta, ali i za udobno i funkcionalno poslovno putovanje u Beogradu.

Hotel Sky Beograd ima nekoliko vrsta nepušačkih i anti-alergijskih soba – Standard i Superior dvokrevetne sobe sa king size ili odvojenim ležajevima i Porodične sobe sa sadržajima i opremom za udoban boravak u Beogradu, veličine od 18 do 36 m2: zvučno izolovane dvokrevetne sobe sa prostranim ležajem, dvokrevetne sobe sa posebnim-odvojenim ležajevima /twin sobe/ i porodične sobe. Sve sobe Hotela Sky Beograd su klimatizovane, moderno uređene i opremljene sadržajima – minibar, udobni tepisi – podne obloge od zida do zida, LCD TV sa kablovskim programima, radio-sat alarm, ležajevi na razvlačenje, aparat za ravnanje-pritisak pantalona, električni čajnik za pripremu čaja-kafe, deo za sedenje. Kupatila su sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Neke sobe Hotela Sky Beograd imaju terase.

U hotelu Sky se u Sky Baru poslužuje bogat buffet doručak, koja zadovoljava sve ukuse i potrebe. Gostima koji borave u Hotelu Sky Beograd su na raspolaganju usluge posluženja u sobi – room service i usluge recepcije tokom 24 sata. Hotel Sky Beograd ima sopstveni partking, što je vrlo važna prednost u kojoj gosti uživaju, u odnosu na konkurenciju.

Sadržaji Hotela Sky Beograd : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe sa jednostavnim pristupom invalidskih kolica, bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima, sobe za invalide, lift, sigurnosni sef, prostor za odlaganje-čuvanje prtljaga, rano-kasno prijavljivanje-odjava iz hotela, prevoz do-od aerodroma, kontinentalni doručak, mogućnost obedovanja napolju, vinski bar, posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, hemijsko čišćenje, poslovni centar, usluge slanja faxa-fotokopiranje, novinarnica, aparat za otkrivanje dima, informacije i rezervacije turističkih izleta i usluga, prevoz limuzinom, osiguran parking.

 

 

SHARE IT: