Hotel Skala Beograd

Hotel Skala Beograd

Hotel “SKALA” se nalazi u centru Zemuna, u blizini Madlenianum pozorišta. Od centra Beograda udaljen je 10 minuta voznje, a od aerodroma 15 minuta. U okviru hotela Skala je 14 luksuznih soba i 2 apartmana. Sve smestajne jedinice Hotela Skala su opremljene udobnim namestajem, kao i direktnom telefonskom linijom, satelitskim TV, mini barom i klimom, a gostima je na raspolaganju i celodnevno posluženje u sobi – room servis 24 h.

U restoranu Skala gosti mogu da uživaju u gastronomskim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, uz degustiranje izvrsnih vina i opuštajuću muziku. Hotel Skala ima banket salu,  čime se omogućava orgnizaciju mini prezentacija, koktela itd.

Zannimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Pravoslavna crkva, Konak princeze Ljubice, boemska cetvrt Beograda – Skadarlija, Kosutnjak park, muzej nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, setaliste pore Dunava, arheolosko nalaziste Vinca, Kraljevski dvor na Oplencu, fruskogorski manastiri, arheolosko nalaziste Viminacijum, kupliste Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera.

 

 

SHARE IT: