Hotel Sirius Priština

Hotel Sirius Priština

Hotel Sirius je novi hotel, 3 zvezdice u centru Prištine, u neposrednoj blizini svih značajnih institucija Kosova i Metohije, muzeja, prodavnica, trgovina i nekoliko odličnih restorana.

Velika pažnja je /izgleda/ posvećena planiranju sadržaja i završnim detaljima hotela Sirius, koji se ponosno bori protiv preovladavajućeg kičerskog stila hotela na Kosovu i Metohiji.

Hotel Sirius u Pristini ima 52 veoma prostranih i udobnih soba, nekada prevelikih da se uspešno zagreju na izuzetno niskim temperaturama tokom zime u Prištini, što poboljsava ljubazno osoblje obedbeđujući gostima dodatne grejalice.

Ukupan smeštajni kapacitet hotela Sirius u Prištini čini 20 soba sa velikim ležajem /za jednu osobu/, 20 dvokrevetnih soba /za dve osobe/, 8 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajima i 4 apartmana, sa prekrasnim pogledom na centar grada.

Sve sobe hotela Sirius u Prištini su opremljene savremenim sistemom upravljanja, sefom, minibarom, direktnom telefonskom linijom, radnim stolićem i stolicom, besplatnim bezičnim Internetom, plazma TV-om sa digitalnim kablovskim programima, dodatnim priborom /bade mantili, papuče, pribor za ćišćenje obuće/ i prijatnim kupatilom sa elegantnim umivaonikom, ojačanim prozirnim staklom protiv prskanja tokom tuširanja, tušem koji štedi potrošnju vode, fenom za kosu i priborom sapuna i šampona za kupanje.

Restoran Hera Hotela Sirius, sa vinskom salom se nalazi na najvišem – osmom – spratu i nudi jednu od najlepših panorama glavnog grada Kosova i Metohije, istovremeno služeći izuzetan izbor vrhunski kvalitetnih jela i pića. Bogat buffet doručak Hotela Sirius je odličan i prijatan početak dana – raznovrsna hladna zakuska, feta i mladi sirevi, marmelada, med, maslac, hleb i peciva, povrće, voće, ukusni omleti i kajgane, cerealije i širok izbor sokova, kafe i čajeva.

Kongresni Centar Hotela Sirius Pristina nudi 6 konferencijskih sala, kapaciteta od 15 do 200 mesta, smeštenih na 2. i 3. spratu. Sve kongresne sale imaju mogućnost raznovrsnih postavki i poseduju opremu i usluge neophodnu za uspešnu organizaciju skupa ili događaja – ozvučenje, opremu za simultani prevod, fotokopiranje, printer, skener, ponudu posluženja tokom kafe pauze.

Sadržaji Hotela Sirius Pristina : recepcija tokom 24 sata, lift, klimatizacija, bar sa prostorom za pusace, sef, restoran koji služi jela internacionalne kuhinje à la carte), garaža, nošenje i smeštaj prtljaga, novine, Lobi, usluge pranja i hemijskog čišćenja,prostori sa izvanrednom ponudom banketa i raznovrsnih prijema na najvišem spratu hotela.

Na prijatno iznenađenje gostiju koji dolaze kolima, Hotel Sirius ima sopstvenu garažu sa 50 mesta, smeštenu 2 sprata ispod hotela, koja svojim kapacitetom gostima olakšava problem nedostatka parkinga i velike saobraćajne gužve u centru Prištine.

Hotel Sirius Hotel Priština je okružen sa nekoliko odličnih restorana, kafića i noćnih klubova, te je zabava bukvalno dostupna na minut šetnje iz hotelske sobe.

SHARE IT: