Hotel Silver Priština

Hotel Silver Priština

Hotel Silver je potpuno novi hotel, kategorije 3 zvezdice u Prištini, udaljen oko 30 minuta vožnje od Međunarodnog Aerodrom Prišina i samo 1 km od centra grada.

Hotel Silver je izgrađen u području idiličnog dela Prištine, okružen borovima, sa živopisnim pogledom na park Taukbahce, izuzetno prijatnom za šetnje ili igru dece, u blizini Parka Prirode Grmija, poznatom po raskošnom zelenilu i javnom bazenu.

Hotel Silver Priština ima 12 udobnih, moderno uređenih i raskošno opremljenih soba i apartmana, koji omogućavaju opuštajuću atmosferu, zahvaljujući prostranim kupatilima, klimatizaciji, plasma TV sa digitalnim programima, besplatnom Internetu, sefu, mini baru, požarnom alarmu, jacuzziju, elegantnim umivaonicima, fenovima za sušenje kose i toaletnom priboru.

Apartmani su prilično veliki, površine oko 40 m2 i imaju udobne sedeće garniture sa sofama ili foteljama, odvojene zidom od spavaćeg dela, sa predivnim pogledom i svežim vazduhom Parka Taukbahce. Većina soba ima balkone, što posebno prija poslovnim gostima i turistima.

Restoran Hotela Silver se nalazi u prizemlju i služi tradicionalne i internacionalne specijalitete, kao i bogat doručak. Preko 100 vrsta jela i pića koje služi restoran hotela zadovoljava ukuse i očekivanja zahtevnih gostiju.

Pored restorana se nalazi banket sala, kapaciteta do 30 mesta, sa brzim Internetom i ponudom kafe pauze i raznovrsnih posluženja, pogodna za organizaciju manjih skupova.

Sadržaji Hotela Silver Priština – lift, posluženje u sobi – room service, otvoreni parking, podzemna garaža sa nadzorom, sobe za nepušače, prostor određen za pušače, novinarnica.

Posebni događaji i proslave koje se održavaju na terasi Hotela Silver doprinose lepim utiscima o boravku u Prištini, zahvaljujući prekrasnom pogledu na grad Prištinu i Park Prirode Grmija, koji zaista omogućava gostima da se osećaju izuzetno prijatno.

Hotel Silver u Prištini odlikuje stručno osoblje sa znanjem više jezika, koje je spremno da usluži goste na najbolji način i omogući odličnu uslugu.

SHARE IT: