Hotel Sheraton Tirana

Hotel Sheraton Tirana

Sheraton Tirana Hotel & Towers se nalazi u blizini Nacionalnog Parka Tirana sa jezerom i zoološkim vrtom, kao i u okviru urbanog područja najznačajnijih institucija, ambasada i banaka u Tirani. Sheraton Hotel & Towers Tirana je takođe smešten u trgovačkoj zoni i zabavnom kompleksu u centru Tirane, koga okružuju ambasade i poslovni objekti. Kongresna palata i Predsednička Palata u Tirani su udaljene par minuta šetnje od hotela Sheraton Hotel & Towers, dok su sve znamenitosti Tirane – glavnog grada Albanije jednostavno dostupne.

Moderan hotel, elegantnog nameštaja i uređenja, Sheraton Tirana Hotel & Towers nudi poslovnim gostima i turistima najekskluzivniji smeštaj u Albaniji. Sve sobe i apartmani Hotela Sheraton Hotel & Towers Tirana su opremljene modernim sadržajima i stilskim uređenjem koje prija poslovnim gostima i turistima. Sheraton Tirana Hotel & Towers je jedini hotel 5 zvezdica, sa međunarodnom upravom u Albaniji. Sheraton Hotel & Towers Tirana ima 151 sobu, uključujući 56 apartmana i dva sprata Towers. Sve sobe Hotela Sheraton Hotel & Towers imaju telefon u kupatilu, veznu sobu, brzi internet, kablovsku TV, aparat za kafu, sušač za kosu, međunarodnu telefonsku liniju, minibar, glasovni mail, sobe za pušače i nepušače. Deluxe sobe Hotela Sheraton Tirana su prijatno uređene u modernom stilu, sa drvenim podovima i kupatilima od mermera, koji odgovaraju ukusu međunarodnih putnika. Junior apartman Hotela Sheraton je elegantan i savremen u dizajnu i obuhvata spavaću sobu, dnevni boravak sa prostorom za sedenje i prostrano kupatilo, sa posebnim tušem. Protran i moderan, Hospitality apartman Hotela Sheraton Tirana usklađuje udobnost sa stilom i uključuje spavaću sobu, prostran dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinjicu sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, posebnu kabinu sa tušem i spavaći deo, što je veoma pogodno za duži boravak gostiju. Skupi Executive apartman obuhvata spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa radnim delom i dva posebna kupatila. Ovaj apartman ima pogled na Nacionalni park, tako da gosti uživaju u pogledu na zelenilo, dok se odmaraju u udobnom smeštaju. Predsednički apartman Hotela Sheraton Tirana je jedinstveno impresivan apartman na najvišem spratu hotela, sa izuzetnim prefinjenim stilom nameštaja i modernih sadržaja, koji pruža atmosferu potpune udobnosti. Vrhunski dizajn je primenjen u prostranom apartmanu, koji obuvata spavaću sobu, trpezariju, posebni dnevni boravak, dva kupatila sa posebnim tuš kabinama i jakuzi kadom, prijatnu kuhinju i balkon sa cvećem.

Infinity Piano Bar sa salom i restoran Metropolitan Hotela Sheraton Hotel & Towers Tirana služe tokom čitavog dana vrhunski kvalitetnu hranu. Sheraton Hotel & Towers Tirana ima fitness centar, zatvoreni i otvoreni bazen, Thai Spa Centar, trgovački centar, što omogućava raznovrsne mogućnosti opuštanja i odmora gostiju…..

Sheraton Tirana Hotel & Towers Tirana poseduje odlično organizovane kongresne prostore, koji obuhvataju potpuno opremljene kongresne sale, banket salu i poslovni centar za uspešno održavanje raznovrsnih skupova i događaja u Tirani.

SHARE IT: