Hotel Sheraton Novi Sad

Hotel Sheraton Novi Sad

Sheraton je jedan od najprepoznatljivijih međunarodnih hotelskih brandova, deo najvećeg svetskog hotelskog lanca. Brand Sheraton i hotel u Novom Sadu pruža gostima boravak najvišeg mogućeg kvaliteta, a Sheraton osoblje i saradnici su posvećeni kvalitetu i standarima do najmanjih detalja. Hotel Sheraton se nalazi u širem centru Novog Sada, 80 km od međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla” Beograd i sa direktnom vezom sa autoputem E 75.

Hotel Sheraton Novi Sad ima 140 udobnih soba, 10 apartmana /Executive apartmani i Predsednički apartman/ i 2 sobe za goste sa posebnim potrebama, sve pažljivo uređene u cilju iskorišćenja prostora, efikasnosti, svetlosti i okolnih panorama.

Sobe Hotela Sheraton Novi Sad imaju udobne i moderne sadržaje, najmoderniju tehničku opremu, podne obloge od zida do zida, nameštaj savremenog stila, udobne prostrane ili pojedinačne ležajeve sa prijatnom posteljinom, radni sto i stolicu, sigurnosni sef veličine računara, TV sa kablovskim-satelitskim programima, besplatni bežični i kablovski internet. Prefinjena kupatila Hotela Sheraton Novi Sad su opremljena tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, udobnim mantilom za kupanje i papučama.

Restoran Apicus Hotela Sheraton Novi Sad ima 120 mesta i pruža gostima bogat i maštovit izbor najkvalitetnije hrane po internacionalnim i lokalnim receptima. Doručak je buffet posluženje, američkog tipa i sadržaja. Ručak i večera se poslužuju gostima A la carte, u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi. Wine i Tapas bar ima kapacitet od 60 mesta i predstavlja pravi izbor za odmor gostiju, uživanje u posluženju hrane manjeg obima, ili omiljenom piću, uz neformalno druženje sa prijateljima.

Hotel Sheraton Novi Sad ima savremeni prostor namenjen skupovima, događajima i seminarima.7 višenamenskih sala za sastanke, koje se mogu povezivati u odgovarajuće veličine, kao i predprostor veličine 20 m2 i terasa za manje prijeme i događaje se nalaze na međuspratu – mezanine spratu Hotela Sheraton i obuhvataju površinu kongresnog prostora od 750 m2.

Moderno uređeni prostori imaju prirodno osvetljenje kroz velike prozore od poda do tavanice. Najmodernija tehnika i brzi internet su na raspolaganju organizatorima skupova i poslovnih događaja. Izvanredna ponuda posluženja hrane, kao i koktel sadržaja do bogatih gala večera se organizuju pod vođstvom i nadzorom iskusnih šefova Hotela Sheraton Novi Sad.

Sheraton Fitness centar obuhata saunu i panoramski pogled sa najvišeg sprata hotela, dok iskusni stručnjaci pružaju usluge masaže lica, tj istočnjačke i tradicionalne masaže, kao i raznovrsne opuštajuće tretmane tela.

Sadržaji Hotela Sheraton Novi Sad : Sheraton Club Lounge, lobby, parking, 24 sata recepcija i room service – posluženje u sobi, kablovski-satelitski programi, usluge portira, kongresni prostori i sale za sastanke, aranžmani venčanja, wellness usluge i sadržaji.

SHARE IT: