Hotel Saint Ten Beograd

Hotel Saint Ten Beograd

Hotel Saint Ten je luksuzni butik hotel sa 5 zvezdica u centru Beograda, izgrađen po ugledu na svetske butik hotele iste kategorije i standarda. Hotel Saint Ten se nalazi u samom srcu Vračara, na udaljenosti oko 300 metara od Hrama Svetog Save, oko 2,5 km od Trga Republike, turističkih znamenitosti, muzeja, galerija, restorana, klubova Beograda i Beogradskog Sajma. Hotel Saint Ten Beograd je sinonim za prefinjenu eleganciju, neprikosnovenu udobnost, moderan dizajn, vrhunsku uslugu i izvanredne sadržaje koji su na raspolaganju gostima.

Hotel Saint Ten Beograd se nalazi se u istorijskoj zgradi u kojoj je nekada živeo ministar pravde Srbije i koja je zaštićena kao spomenik kulturne baštine. Nesvakidašnja usluga i posebna pažnja posvećena svakom detalju, gostima Hotela Saint Ten Beograd omogućava najprestižnije sadržaje i nezaboravno iskustvo boravka u Beogradu.

U sklopu hotela Saint Ten Beograd je 56 luksuzno opremljeih soba i apartmana, 5 konferencijskih sala, primamljivi ‘fine dining’ Sanctus restoran, sauna i teretana. Luksuzne smeštajne jedinice Hotela Saint Ten Beograd su opremljene kombinacijom stilske elegancije i modernog dizajna, sa posebnom pažnjom posvećenom ispunjenju potreba, očekivanja i zahteva gostiju. Sobe Hotela Saint Ten su organizovane u nekoliko tipova /Classic Queen, Classic King, Classic Twin, Executive King, Executive Twin, Junior Suite, Junior Suite sa balkonom, Ministry Suites, Family Suite i Executive Suite/ i veličina /od 20 do 110 m2/, ali imaju istovetnu luksuznu opremu i sadržaje koji su na raspolaganju gostima.

Sobe Hotela Saint Ten imaju udobne podove od drveta i podne obloge-tepihe, ručno izrađen unikatni nameštaj, Serta ležajeve i antialergijske jastuke, smart TV, bežični internet, VOIP tehnologiju za  međunarodne pozive ka fiksnim linijama, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, prozore sa zvučnom izolacijom, Vergnano 1882 aparat za espresso i čaj, luksuzna kupatila od prirodnog kamena sa tušem i efektom kiše, fenom za kosu i upotrebom bade mantila, papuča i Noir kozmetike. Gostima koji borave u Hotelu Saint Ten Beograd su na raspolaganju mini bar sa besplatnim bezalkoholnim pićima i podnim grejanjem u apartmanima.

Restoran Sanctus Hotela Saint Ten Beograd poslužuje gostima ukusna i maštovita jela internacionalne i ‘fusion’ kuhinje. Ponosni na činjenicu da uvodi nove specijalitete na beogradsko tržište, Sanctus restoran nudi izbor stekova, ručno pravljenih pasta i zanimljivo pripremljenih mesa u savršenoj kombinaciji sa svetskim klasicima. Ponudu upotpunjavaju ekskluzivna vina i sirevi visokog kvaliteta i robne marke.

Hotel Saint Ten Beograd pruža idealne uslove za organizaciju poslovnih sastanaka, događaja, konferencija i korporativnih događaja, zahvaljujući konferencijom prostoru 5 sala sa najmodernijom opremom. Jedinstvene sale Hotela Saint Ten se prostiru na ukupno 200 kvadratnih metara i nude razne postavke za sve poslovne sastanke, konferencije, korporativne događaje ili prezentacije. Hotel Saint Ten odiše prefinjenim i itnimnim ambijentom i uređenjem u kome se gosti osećaju prijatno i udobno.

Relax zona Hotela Saint Ten Beograd je osmišljena i uređena sa namenom da ispuni zahteve poslovnog gosta i obuhvata teretanu – fitness, saunu i sobu za masažu. Fitnes zona nudi i kardio program sa Technogym spravama i tegovima. U ovoj zoni gosti mogu koristiti saunu čije drvo je afrički abasi, kapaciteta za dve osobe uz mirisne note koje drvo pruža i tuševe.

SHARE IT: