Spa Hotel Russia Skopje

Spa Hotel Russia Skopje

Hotel & Spa Russia je moderan hotel 4 zvezdice u Skopju, smešten neposredno uz Sportski Centar “Jane Sandanski”, na obali reke Vardar, preko puta ruske crkve u izgradnji, duž jednog od glavnih bulevara Skopja. Hotel Russia Skopje pruža udoban smeštaj i usluge poslovnim gostima i turistima, udaljen oko 2 km od glavnog skopskog Trga Makedoniju – Millenijum, oko 15 km od Aerodroma Skopje.

54 modernih i prostranih soba i 7 apartmana Spa Hotela Russia Skopje su klimatizovane i zvučno izolovane, sa pogledom na reku Vardar ili Sportski centar Jane Sandanski ili rusku crkvu u izgradnji. Struktura soba Spa Hotela Russia Skopje je 28 jednokrevetniih soba, 12 dvokrevetnih soba sa king size ležajevima, 14 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima, 6 junior apartmana i 1 deluxe jednosobni apartman, veličine od 17 do 25 do 70 m2. Sobe i apartmani Spa Hotela Russia Skopje su elegantno uređene i opremljene udobnim sadržajima za prijatan boravak u Skopju – klima uređaj, besplatan bežični internet, prozori na otvaranje, zavese za zamračivanje, udobni posebni ili king size ležajevi, tepisi – podne obloge od zida do zida, LCD TV sa međunarodnim kanalima, mini bar, sigurnosni sef, radni sto i stolica, kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilom, papučama i toaletnim priborom.

Elegantan restoran Spa Hotela Russia Skopje sa otvorenom terasom poslužuje gostima izuzetno raznovrstan i bogat buffet doručak i internacionalna, tradicionalna ruska i makedonska jela i pića, koja zadovoljavaju svaki ukus i potrebe. Posebna pažnja se posvećuje ishrani gostiju koji borave u Spa Hotelu Russia Skopje, te nju odlikuju ukusna jela, sveži sadržaji iz lokalne proizvodnje od pažljivo odabranih namirnica i posebna pažnja za pripremu zdravih jela, zbog posebnog režima i sastava ishrane brojnih sportista i sportskih ekipa koje ovde borave. U restoranu hotela Russia Skopje gosti uživaju u velikom izboru kafa, pića, osvežavajućih pića, koktela i ukusnih zalogaja. Gosti se takođe odmaraju i osvežavaju na otvorenoj hotelskoj terasi.

Sky Bar koji se nalazi na 8. spratu Hotela Russia je omiljeno mesto susreta i pruža gostima prekrasan pogled na grad Skopje, planinu Vodno i reku Vardar. Ovde gosti mogu dobiti profesionalnu uslugu, raznovrsna internacionalna jela i kvalitetan izbor vina. Sky Bar je izvanredno mesto za određene događaje i nezaboravne večeri u upečatljivom ambijentu i muzici koja zagreje svako srce.

Gosti Spa Hotela Russia Skopje takođe imaju pogodnost korišćenja teretane i Spa centra, koji obuhvata zatvoreni bazen dužine 22 metra, Jacuzzi, finsku saunu, infra crvenu saunu, parno kupatilo, tople ležajeve, salu za masažu sa mnogim masažama i kozmetičkim tretmanima. Gosti Spa Hotela Russia Skopje imaju 20% na usluge, a tu je i sportska prodavnica – simpatizera, navijača i ljubitelja kluba Vardar.

Sadržajji Spa Hotela Russia Hotel Skopje – nepušačke, zvučno izolovane i klimatizovane sobe, besplatan Wifi i klimatizacija u svim javnim prostorima, recepija tokom 24 sata, poslovni klub, restoran sa terasom, posluženje u sobi – room service, lobby, lift, spa centar sa zatvorenim bazenom, prostor za odlaganje prtljaga, ATM, besplatan parking u okviru Sportskog Centra Jane Sandanski, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja….

SHARE IT: