Hotel Rusenski Lom Košov Ruse

Hotel Rusenski Lom Košov Ruse

Hotel Rusenski Lom je novi objekat visoke kategorije u selu Košov, u središtu Parka prirode Rusenski Lom,  oko 2 km od veličanstvene srednjovekovne tvrđave Červen. Hotel Rusenski Lom je okružen spokojnom seoskom atmosferom i veličanstvenim kanjonom i dolinom reka Rusenski Lom, o čijim jedinstvenim lepotama se malo zna – ovde se, među vertikalnim kamenim liticama, duž toka reke Rusenski Lom otkriva prekrasni i nesvakidašnji sklad lepote, istorije i prirode. Park prirode Rusenski Lom je stanište stotina retkih ptičjih i životinjskih vrsta, kao i endemskih biljaka. Raznovrsne ekološke staze i mogućnost za penjanje stenama, biciklizam i kajakarenje čini jedinstvenu destinaciju područja Rusenski Lom povlašćenim odredištem za odmor tokom čitave godine, ispunjen uživanjem, odmorom, opuštanjem, aktivnostima u prirodi i spojem sa prirodom.

Hotel Rusenski Lom omogućava boravak u 20 dvokrevetnih soba, uređenih u modernom i udobrnom stilu i nežnim pastelnim bojama i opremljenih TV-om, klima uređajem, bežičnim internetom, prijatnim kupatilima, bade mantilima i toaletnim priborom. Restoran hotela Rusenski Lom radi tokom čitave godine, dok prekrasna letnja terasa sa baštom dočekuje goste od aprila do kraja septembra. Ovde se gostima poslužuje veliki izbor najkvalitetnijih bugarskih specijaliteta, kao i izbor jela evropske kuhinje, koja pripremaju iskusni i vešti kuvari.

Hotel Rusenski Lom ima prijatan Spa centar, sa grejanim zatvorenim bazenom, saunom, aromatskom parnom kupkom, prostorom sa infracrvenim zracima i Vichy spa kapsulom za hidromasažu.

Hotel Rusenski Lom poseduje salu za sastanke opremljenu interaktivnim platnom, lap top računarom, multimedijalnim projektorom i najsavremenijom audio-vizuelnom opremom, za uspešnu organizaciju raznovrsnih sastanaka, događaja i jmotivacionih team building programa. Ovaj prostor je takođe veoma pogodan za organizaciju gimnastičkih programa, yoga predavanja, filmskih projekcija ili posebnih nastupa i predstavljanja.

Ljubazno i stručno osoblje hotela Rusenski Lom u selu Košov govori jezike – engleski, španski, italijanski, ruski i pomalo nemački i uvek sa zadovoljstvom doprinosi efikasnom, prijatnom i nezaboravnom boravku gostiju. Zanimljivi sadržaji Hotela Rusenski Lom, raznovrsne obližnje prirodne, kulturne i turističke znamenitosti, kao i maštovite mogućnosti za aktivnosti i sadržaje u prirodi i uživanje u dobro očuvanim običajima i tradiciji Bugarske – čine da ovo udobno i jedinstveno prijatno mesto dugo ostaje u lepom sećanju gostiju.

SHARE IT: