Hotel Rozafa Skadar

Hotel Rozafa Skadar

Hotel Rozafa je udoban turistički objekat 4 zvezdice u blizini glavne pešačke zone i turističkih znamenitosti Skadra, sa odličnim pogledom na zivopisni centar grada, oko 3 km od Skadarske tvrđave (poznate kao tvrđava Rozafa) i 3,8 km od Skadarskog jezera. Hotel Rozafa Skadar posluje u zgradi iz 1971. godine, koja je obimnom obnovom, od zdanja tipičnog za komunisticko vreme, danas omogućila brojne udobnosti poslovnim gostima i turistima, kao jedan od najkvalitetnijih turistickih subjekata severne Albanije.

Hotel Rozara Skadar ima 77 lepo uređenih i klimatizovanih, nepušačkih soba, opremljenih po visokim standardima za udoban boravak poslovnih gostiju i turista – besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, udobni posebni ili prostrani ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, porodičnim sobama, flat screen TV sa satelitskim kanalima, lepo uređeno kupatilo sa kadom ili tusem, toaletnim priborom, fenom za kosu, papučama.

Hotel Rozafa Skadar ima prostrani restoran, u kome se gostima poslužuju bogat doručak i jela tradicionalne, internacionalne, italijanske i mediteranske kuhinje. U restoranu Hotela Rozafa Skadar se uspešno organizuju raznovrsne proslave i nezaboravna venčanja. Gosti Hotela Rozafa Skadar uživaju u omiljenim poslasticama u kaftereiji i osveženju omiljenog pića u hotelskom baru. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.

Sadraji Hotela Rozafa –  brzo privatno prijavljivanje/odjavljivanje, recepcija tokom 24 sata, besplatni bežični internet, samostalno podešavanje klimatizacije, restoran, bar, lift, bankomat u okviru objekta, ostava za prtljag, 3 sale za sastanke, poslovne usluge, raznovrsno posluženje hrane, banket usluge, usluge venčanja, usluge pranja i peglanja, besplatan parking, posluženje u sobi.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Tirana, udaljen 84 km od Hotela Rozafa u Skadru.

SHARE IT: