Hotel Royal Spa Banja Koviljača

Hotel Royal Spa Banja Koviljača

Hotel Royal Spa se nalazi u centru Banje Koviljače, na samom ulazu u prelepi prostrani banjski park, u podnožju planine Gučevo, na zapadu Srbije. Hotel Royal spa i njegova odlična lokacija i sadržaji u Banji Koviljači su idealno mesto za sve posetioce koji žele da se oslobode stresa, dinamičnog načina života i uzavrele gradske vreve, da uživaju u oazi mira i tišine, u prirodnim lepotama Banje Koviljače i njenog okruženja, jer je ovaj udoban hotel savršen izbor za goste koji žele da se prepuste različitim oblicima odmora i relaksacije.

Hotel Royal Spa u Banji Koviljači raspolaže sa luksuznim, klimatizovanim, moderno uređenim sobama i apartmanima koji su opremljeni sadržajima za udoban boravak tokom čitave godine : tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, kablovska i SAT TV (LCD TV), direktan telefon, besplatan bežični internet, protivpožarna zaštita, elektronska brava, SOS alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sigurnosni sef, fen za kosu, bade mantil. Apartmani i studio apartmani Hotela Royal Spa poseduju kuhinje i trpezarije, kao i besplatan parking pod video nadzorom za goste hotela. Pojedine smeštajne jedinice Hotela Royal Spa imaju balkon ili sopstvenu terasu sa pogledom na vrt.

U sklopu Hotela Royal Spa su wellness i spa sadržaji koji nude raznovrsne mogućnosti i načine na koji gosti mogu da se tokom čitave godine opuste, osveže i detoksiraju organizam, primene raznovrsne kozmetičke tretmane : bazen sa mineralnom vodom 28°C, hidro i aero masažu, kao i hidro jet, Svet sauna u čijem sastavu su hamam – tursko kupatilo, ruska aroma, sauna, finska herbal sauna, relax zona, sobe za tretmane lica i tela, amor soba – soba za dvoje, letnja bašta, fitness sala. Hotel Royal Spa pruža nekoliko wellness paketa koji su veoma zanimljivi posetiocima, kao što su : Kraljevski paket za nju i njega, Srpski Royal paket za domaćicu i domaćina, Antikilogram vikend,  Relax paket,  Vikend pun ljubavi, raznovrsni kozmetički tretmani, masaža stopala….

Royal restoran Hotela Royal Spa se ističe po bogatom buffet doručku i savršeno ukusnim i raznovrsnim jelima međunarodne i nacionalne kuhinje, koja u kombinaciji sa vrhunskim vinima stvaraju nezaboravan užitak. U sklopu Hotela Royal Spa u Banji Koviljači je Royal cafe – mesto gde posetioci, odnosno gosti hotela mogu da uživaju u ispijanju savršeno ukusne i mirisne kafe. Karakteriše ga specifičan moderan enterijer, gde je akcenat stavljen na toplim bojama, ali se posebno izdvaja izuzetan pogled koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.

Hotel Royal Spa u Banji Koviljači raspolaže i sa kongresnim salama kapaciteta do 250 mesta: sale “Drina” (190 mesta) i “Jadar” (60 mesta). Sale su opremljene savremenom tehničkom opremom: LCD projektor i platno, flip chart, sound sistem, laptop, mikrofon, DVD player. Pored smeštajnih pogodnosti, kvalitetne usluge i bogatog wellness programa i sadržaja, hotel Royal Spa u Banji Koviljači nudi i organizovanje tim bildinga, izleta u prirodi, proslava, seminara, avanturističkih aktivnosti…

U neposrednoj blizini hotela Royal Spa u Banji Koviljači se nalaze veoma značajne kulturno – istorijske znamenitosti: srednjovekovni pravoslavni manastiri Tronoša, Petkovica i Čokešina. U blizini protiče reka Drina, koja je izuzetno pogodna za sportski ribolov i vožnju brodom po prekrasnom kanjonu. Prehrambena prodavnica se nalazi na 50 metara od hotela Royal Spa u Banji Koviljači.

SHARE IT: