Hotel Mirror Skopje

Smešten na području skopskog aerodroma Petrovci, luksuzni Hotel Mirror je 16 km ili 15 minuta vožnje udaljen od centra Skopja i samo 700 metara od Aerodroma Skopje. Hotel Mirror je nov, moderan, ekološki odgovoran, luksuzan hotel u Skopje, nastao iz strastvene želje umetnosti putovanja, sa uspešnom primenom međunarodnih standarda kvaliteta hotela 4 zvezdice. Duh Hotela Mirror Skopje odiše brižljivom pažnjom za  kulturno i prirodno okruženje.

Hotel Mirror je jedini hotel koji se nalazi samo 2 km od dolaznog i odlaznog terminala Međunarodnog aerodroma Skopje. Hotel Mirror Skopje pruža prijatan boravak u udobnim, nepušačkim zvučno-izolovanim sobama – 27 soba i 4 apartmana. Gostima je na raspolaganju restoran Fine, Wine & Dine i bar na otvorenom bazenu, što je posebno uživanje gostiju na poslovnom ili turističkom putovanju u Skopju i Makedoniji. Novi, moderan izgled Hotela Mirror Skopje je usklađen sa najvišim nivoom usluge koji zadovoljava i najzahtevnije goste, pružajući im prijatna iskustva.

Sve sobe Hotela Mirror Skopje su luksuzne i opremljene visoko-kvalitetnim nameštajem i opremom jedinstvenog dizajna – tepisi od zida do zida ili parket-laminatni podovi, udobni king size ili posebni ležajevi sa mekom posteljinom i izborom jastuka, LCD TV, besplatan bežični internet, direktan telefon, mnoštvo osvetljenja, ogledala i umetničkih detalja, fotelje, sto i stolice, garderober, luksuzna mermerna kupatila sa tušem ili Jacuzzi kadom u apartmanima, toaletnim priborom, fenom za kosu, bade mantilima, papučama, zavese za zatamnjivanje…

Restoran Hotela Mirror Skopje služi botak buffet doručak i raznovrsnu ukusnu hranu i izbor najboljih vina Makedonije, kao i druga pića, uključujući koktele.

Dodatni sadržaji i usluge Hotela Mirror Skopje – recepcija tokom 24 sata, poziv za buđenje, nepušačke sobe, Restoran, bar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima i barom, obedovanje na otvorenom, dečije igralište, prostor za odlaganje prtljaga, muzički nastupi poznatih ansambala i okrestara za zabavni sadržaj brojnih proslava i zabava, zabave na bazenu, usluge transfera, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja….

SHARE IT: