Hotel Royal Residence Čačak

Hotel Royal Residence je novoizgrađeni moderan hotel 4 zvezdice u Čačku, koji poslovnim gostima i turistima pruža udoban i luksuzan boravak, daleko od gužve, 1,7 m od centra grada, nadomak Ovčarsko-Kablarske klisure. Kapacitet Hotel Royal Residence u Čačku od 16 smeštajnih jedinica, udobni sadržaj i besprekorna organizacija i kvalitetna usluga omogućavaju uspešnu realizaciju boravka, događaja, manifestacija i skupova u Čačku.

Svih 16 soba Hotela Royal Residence u Čačku, organizovanih kao standard dvokrevetne i jednokrevetne sobe i apartmani, izgrađeni su po vrhunskim hotelskim standardima i ambijentom u kome je svaki detalj hotela uređen sa posebnom pažnjom. Sobe Hotela Royal Residence Čačak su opremljene udobnim sadržajima –klima uređaj, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, radni sto i fotelje, garderober, besplatan internet, mini bar, LCD TV sa kablovskim kanalima, sigurnosni sef, zavese za zamračivanje, prostrana i udobna kupatila sa tušem ili Jacuzzi kupkom, fenom za kosu i toaletnim priborom….

Elegantno uređen restoran Royal Hotela Royal Residence Čačak je pravi izvog za poslovne ručkove i slične korporativne događaje, kafe pauze, koktele, ali i ukusan romantičan obrok ili druženje sa porodicom ili prijateljima. U restoranu hotela Royal Residence se gostima poslužuje bogat buffet doručak i veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih jela, pripremljenih od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje, uz veliki izbor pića i koktela.

Banket sala Hotela Royal Residence u Čačku ima kapacitet 1000 gostiju i mogućnost deljenja sale na dvadela radi istovremenog održavanja različitih događaja, skupova, proslava…. Ova sala je izuzetno pogodna za održavanje raznovrsnih konferencija, sastanaka, seminara, događaja, proslava i zabava, budući da je opremljena audio-video opremom, bežičnim internetom i odličnim posluženjem hrane i pića.

Sadržaji Hotela Royal Residence Čačak – recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, restoran, aperitiv bar, otvorena bašta restorana, dečija igraonica, foaje, prostor za odlaganje prtljaga, suvenirnica, parking, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja…..

SHARE IT: