Hotel Rogner Europapark Tirana

Hotel Rogner Europapark Tirana

Hotel Europapark Rogner u Tirani je gradski najekskluzivniji objekat, koga odlikuje standard 5 zvezdica albanskog načina života, na glavnom bulevaru u Tirani, pored Ministarstva finansija i drugih značajnih institucija Albanije. Sedište parlamenta, kancelarija predsednika i predsednika vlade i brojne značajne ambasade se nalaze na pešačkoj udaljenosti i čine hotel Europapark Rogner mestom susreta međunarodne privrede, diplomatije, kulture, poslovanja i umetnosti. Posetioci uživaju u boravku u centru grada, ali istovremeno u središtu zelenila, budući da otvoreni prostor hotela Rogner Europapark u Tirani pruža opuštajuću i privlačnu atmosferu, uz najviše bezbednosne standarde.

138 soba hotela Europapark Rogner u Tirani (114 dvokrevetnih soba, 10 junior apartmana i 14 apartmana, od kojih jedan ima 2 spavaće sobe) omogućava udobnosti boravka međunarodnih standarda poslovnim gostima i turistima. Sobe hotela Europapark Rogner Tirana su veoma prostrane i opremljene u minimalističkom stilu, ali uživaju prekrasan pogled na botaničku baštu sa otvorenim bazenom i tenis terenom. Svaka od 138 soba hotela Europapark Rogner Tirana je besprekorno čista i prijatno uređena sadržajima i opremom najvišeg standarda, usklađenog sa regionalnim duhom – kupatila sa tušem/toaletom, fen za kosu, samostalno podešavanje klimatizacije, TV sa satelitskim programima, telefon, radni sto, brzi internet, sef, mini bar, elektronska brava. Ne treba zaboraviti nesvakidašnji pogled na raskošni vrt sa mediteranskim biljkama i bazenom, na površini oko 30000 m2, izuzetno bogate vegetacije, što omogućava odlične uslove za nezaboravne događaje, zabave i venčanja, uz prekrasne cvetne aranžmane, muziku, tortu, šampanjac i mnogo sadržaja za pamćenje.

Restoran Apollonia obuhvata gurmanske ponude ribljih jela, upotpunjene tipičnim specijalitetima albanske i austrijske kuhinje. U restoranu Apollonija Hotela Rogner Europapark, bilo u elegantnom zatvorenom ambijentu ili pod palminim drvećem prekrasne bašte i vrta, posetioci uživaju u kulinarskim izazovima Mediterana, Albanije ili Austrije, uz širok izbor vina i najkvalitetnijih pića. Cafe Bar Pirro i Bubbles Bar na bazenu hotela se smatraju popularnim mestom susreta ili uživanja u prijatnom koktelu ili muzici.

Šest kongresnih sala i banket sala Hotela Rogner Europapark Tirana su opremljene klimatizacijom i opremom najviših tehničkih standarda i omogućavaju odlične profesionalne uslove za raznovrsne poslovne skupove i događaje. Oprema obuhvata :  bežični internet, osnovni zvučni sistem, flipchart sa papirom i markerima, TV, Video, projekciono platno, Pin board, govornicu sa mikrofonom, stolni mikrofon, Radio mikrofon, Laser pointer, CD-player, telefon (interna linija) i Notepads sa priborom za pisanje.

Sadržaji hotela Rogner Europapark Tirana : recepcija tokom 24 sata, rana prijava i kasna odjava, sale za konferencije i sastanke, 24 sata posluženje u sobi tokom vikenda, fitness, relax masaža, shopping zona, dečije igralište, otvoreni bazen, sa prostorom za roštilj, menjačnica, usluge transporta, turističke usluge.

SHARE IT: