Hotel Rivijera Petrovac

Hotel Rivijera Petrovac

Petrovac je lep turistički centar crnogorske obale, između Budve i Bara, na mestu spajanja starog puta koji vodi preko Paštrovačke gore sa prekrasnom obalom. Ovaj deo područja Petrovca ima peščanu plažu dužine 600 metara i stoga je omiljena destinacija posetilaca svih profila. Ispred grada Petrovca, koji pripada Opštini Budva, nalaze se dva živopisna ostrva koja predstavljaju obeležje ovog primorskog dela Jadrana – ostrva“Katič” i “Sveta Neđelja”.

Udoban Hotel Rivijera u Petrovu, 4 zvezdice, okružen je borovima, palmama i čempresima i zaronjen u zelenilo, sa jedne strane okružen planinama, sa druge kristalno čistim morem, koje je udaljeno oko 30 metara. Hotel Rivijera Petrovac je idealno destinacija za odmor individualnim gostima, porodicama i poslovnim gostima, odnosno svima koji poštuju visoke standarde udobnosti i jedinstven kvalitet, one koji žele odmor u zdravnom ambijentu, sa mnogo aktivnosti.

Hotel Rivijera Petrovac ima 49 dvokrevetnih soba i 42 apartmana, sa ukupnim smeštajnim kapacitetom oko 230 ležaja, u sobama veličine od 18 m2 do 40 m2. Sobe i apartmani Hotela Rivijera Petrovac su organizovane u nekoliko tipova – Economy dvokrevetne sobe, Standard dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe, Junior apartmani, porodične sobe i Superior apartmani. Sobe i apartmani Hotela Rivijera Petrovac su opremljene sadržajima za prijatan boravak : tepisi od zida do zida, klimatizacija, sigurnosni sef, minibar, terasa-balkon sa pogledom na more ili baštu, kupatila sa tušem, fen za kosu, besplatan bežični internet.

U Hotelu Rivijera se gostima poslužuje bogat buffet doručak, koji zadovoljava sve zahteve i ukuse. Restoran Hotela Rivijera ima 150 mesta i pruža usluge ishrane tokom čitavog dana. Nazvan po crnogorskom Kralju Petru I Petroviću, bar sa kaminom poslužuje preko 80 raznovrsnih koktela i 50 vrsta konjaka. Ekskuzivni restoran Oliva poslužuje jela internacionalnie kuhinje, u lepo uređenom unutrašnjem prosoru sa 40 mesta ili u bašti koja ima 70 mesta.

Hotel Riijera ima malu salu za sastanke od 30 mesta, koja je na raspolaganju za manje skupove i događaje.

Prekrasan park Hotela Rivijera se proteže na preko 15000 m2 i uključuje veliki otvoreni bazen, izuzetnog oblika i lepote, Jacuzzi i teren za odbojku. Između bazena i sportskog terena je dečje igralište, u kome tokom čitave godine uživaju najmlađi gosti. Svi javni prostori i sadržaji Hotela Rivijera su isključivo na raspolaganju hotelskim gostima. Hotel”Rivijera” Petrovac omogućava potpuno uživanje odmora mediteranskog stila, zahvaljujući ukupnoj udobnosti, mogućnosti korišćenja dve plaže, savremenim sadržajima i uslužnom i predusretljivom osoblju. Glavna plaža Petrovca se nalazi u neposrednoj blizini Hotela Rivijera.

Hotel”Rivijera” u Petrovcu nije privlačan samo tokom letnje sezone, već takođe i tokom proleća i jeseni, zahvaljujući prijatnoj i blagoj klimi, koja je izuzetno pogodna za jedinstven okrepljujući odmor ili potpuno podmađivanje i osveženje duha i tela, po veoma povoljnim uslovima.

SHARE IT: