Hotel & Restaurant New City Niš

Hotel & Restaurant New City Niš

Hotel & Restaurant New City je udoban i nedavno potpuno obnovljen hotel u centru Niša, neposredno pored čuvene pešačke zone grada i dva minuta šetnje do najveće kulturno-istorijske i turisticke atrakcije grada – Niške tvrđave.

New City Hotel je kategorisan sa 4* i građen je po najvišim svetskim tehnološkim, ugostiteljskim i ekološkim standardima. Hotel New City je smešten u samom centru Niša, pored glavnog trga, u blizini brojnih poznatih restorana i kafića Niša.

Hotel New City Niš trenutno raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica u kategorijama: standard, superior, de luxe i superior luxe, koje odlikuje 12 različito uređenih enterijera, kao i smeštaj za osobe sa invaliditetom. Sobe Hotela New City u Nišu su prostrane, funkcionalne i svetle.

Sve sobe i apartmani Hotela New City Niš imaju opremu i sadržaje za udoban boravak – tepisi od zida do zida, klima uređaj sa individualnim podešavanjem, LCD TV sa satelitskim kanalima, digitalni sef, mini bar, mini bar i radni sto. Kupatila su prostrana i opremljena tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu.

Hotel New City u Nišu pruža odlične uslove za organizovanje različitih tipova događaja (konferencije, kongresi, korporativne proslave), kao i nezaboravnih venčanja. U sklopu hotela New City se nalazi i “A la carte” restoran sa ponudom buffet doručka i jela nacionalne i internacionalne kuhinje, moderan lobby bar sa recepcijom, tri multifunkcionalne konferecijske sale, parking.

U neposrednoj blizini hotela New City Niš se nalazi Park Čair sa fudbalskim terenom i sportskim sadržajima, Niška tvrđava, a na samo 4 kilometara je niški aerodrom Konstantin Veliki.

SHARE IT: