Hotel Relax Dermi

Hotel Relax Dermi

Hotel “Relax Dhermi, na prekrasnoj albanskoj obali Jonskog mora, u području opštine Himare, je luksuzni i udoban hotel 3+ zvezdice, oko 1 km od malog ljupkog sela Dermi i još 3 dodatna kilometra od-do fantastičnih plaža Dermija, okružene neistraženom divljom prirodom. Hotel Relax Dermi se nalazi na izdvojenom privatnom posedu, na prekrasnoj albanskoj rivijeri prema gradiću Himari, koji je udaljen 17 km prema jugu. Zahvaljujući svojoj potpuno privatnoj lokaciji, potpuno udaljenoj od gužvi i buke brojnih hotela turističkog centra Dermi koji prerasta u visokokvalitetnu i luksuznu turističku destinaciju južne obale Albanije, kao i zbog jedinstvenog sklada sa zelenilom i mirisnim okruženjem i blizine zanimljivog istorijskog dela naselja Dermi, uzanih ulica, kuća od kamena, belih zidova i plavih prozora – tipičnih za grčke zajednice, Hotel Relax Dermi zapravo predstavlja jedinstveno miran raj i omogućava uslove za opuštajući odmor u Albaniji i okrepljenje duše i tela. Brojne prekrasne jonske plaže južne obale Albanije se nalaze u blizini živopisnog turističkog mesta Dermi, kao što su Gjipe, 3km, Jaliskari Dhermi plaza 5 km, Perivolo plaza, udaljena 8 km,  Dhralea plaza, udaljena 10 km, Jala plaza, 12 km, Livadhi plaza, 12 km, grad Himara 17 km i tvrđava Porto Palermo, 20 km. Hotel Relax Dermi ima veliki otvoreni sezonski bazen sa terasom, ležaljkama i suncobranima, barom i restoranom u kome se poslužuju ukusna albanska i italijanska jela i pića. Sa bazena Hotela Relax se samo vidi prekrasno smaragdno zeleno-modro more i udaljena ostrva Krfa i svuda okolo bujna mediteranska vegetacija.

Sobe Hotela Relax Deermi su modern i udobne, opremljene sadržajima za opuštajući odmor: klima uređaj, besplatni bežični internet, LCD TV, frižider od 140 litara, privatno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Sve sobe Hotela Relax Dermi imaju balkone sa kojih se pruža neopisivo lep pogled na prekrasno Jonsko more i Krf sa susednim ostrvima. Prostrane sobe sa balkonom i opisanim pogledom su omiljena mesta odmora gostiju tokom letovanja na jugu Albanije, posebno u večernjim satima, uz nežnu muziku… .

Hotel Relax Dermi ima prostrani restoran pored bazena, u kome se poslužuju bogat buffet doručak i veliki izbor originalne mediteranske hrane, preipremljene od svežih, lokalno uzgajanih namirnica. Sveža riba i morski plodovi su često na meniju Hotela Relax Dermi. Albanska, grčka i italijanska jela najbolje prijaju uz kvalitetna vina i ukusnu domaću lozovu rakiju. Prijatan povetarac sa obližnje gorostasne planine Čike, 2400 metara, pruža osveženje tokom zalaska sunca i večeri…

Gledajući na Jonsko more i Krf sa ostrvima, gosti koji borave u Hotelu Relax imaju na raspolaganju najveći bazen u Dermiju, veličine 14 x 7 metara, dubine od 1,1 do 2,40 metara. Gosti se odmaraju i sunčaju na bazenu, koji ima veliki period pod sunčevim zracima, od jutra do večeri. Kvalitet vode u bazenu Hotela Relax Dermi se strogo proverava po santarnim propisima i dezifinkuje po pravilima EU.

Gosti provode nezaboravan odmor u modernoj i opuštenoj atmosferi Hotela Relax Dermi, sasvim odvojeni od gradske gužve i buke, potpuno uživajući u blagodetima Jonskog mora. Stručno osoblje i vredni domaćini-vlasnici Hotela Relax Dermi čine sve što je potrebno da se gosti osećaju kao kod kuće. Po želji gostiju, vlasnici organizuju raznovrsne izlete u okolinu, sa probom ukusnih domaćih proizvoda – smokava, meda, extra devičanskog maslinovog ulja, sira, jedinstvenog lekovitog bilja kao što su origano i nana, čajevi iz severnog planinskog područja Puka, čuveni likeri iz Permeta, tradicionalno vrhunski ukusni proizvodi od agrumskog voća … Vlasinici Hotela Relax sa zadovoljstvom žele da svojim gostima pokažu brojne srednjovekovne pravoslavne crkve u Dermiju i okolini, ili sun a raspolaganju da pomognu u rezervaciji aktivnosti i sadržaja – vodeni sportovi, vožnja jahtom, ronjenje, pešačenje i planinarenje, a takođe profesionalno organizuju raznovrsne događaje – porodična okupljanja, proslave, bankete, seminare.. Discoteke u blizini su “Havana” Dhraleo i “Folie marine” na plaži Jali, kojie rade od 22.00 do 06.00.

Sadržaji Hotela Relax Dermi : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, porodične sobe, restoran, bar, bazen, terasa, bašta, besplatan bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima, sala za sastanke, sigurnosni sef, besplatan parking, usluge pranja i peglanja, lična prijava i odjava, prostor za odlaganje prtljaga, menjačnica….

SHARE IT: