Hotel Regency Korča

Hotel Regency Korča

Hotel Regency Korča je međunarodni hotel 3 zvezdice, pogodan za boravak poslovnih gostiju i turista. Hotel Regency Korča se nalazi u centru grada i odiše modernim uređenjem i sadržajima koji omogućavaju udoban boravak. Hotel Regency u Korči pruža niz usluga posetiocima u prijatno uređenim sobama i odličnom uslugom u cilju osećaja kao kod kuće, odvajajuće se svojim stilom od okolne lokalne arhitekture. Hotel Regency je odličan izbor za organizaciju poslovnih dagađaja, jer su na raspolaganju restoran, sala za sastanke i poseban deo za ručavanje. Poslovnim gostima i turistima koji posećuju jugoistočni deo Albanije su na raspolaganju kafić, bar radi osveženja ili odmora posle upoznavanja okoline Korče.

Hotel Regency Korča ima 18 soba, od kojih su 6 soba sa odvojenim ležajevima – twin sobe, 6 dvokrevetnih soba sa velikim king size ležajevima, 4 jednokrevetne sobe i 2 apartmana. Sobe Hotela Regency Korča su elegantno uređene i opremljene kupatilima sa tušem, klima uređajima sa individualnim podešavanjem, prostranim prozorima sa zavesama za zamračivanje, telefonom, zvučno izolovanim zidovima, minibarom i TV-om sa satelitskim programima.

Hotel Regency Korča ima lift, restoran i bar, foaje, dve sale za sastanke sa 40 mesta, deo za ručavanje sa 20 mesta, kao i prostor za koktele i bankete sa 90 mesta. Restoran Hotela Regency Korča poslužuje izbor ukusnih tradicionalnih jela i Mediteranske specijalitete. Zahvaljujući svom položaju u centru grada Korče, Hotel Regency je odličan izbor za upoznavanje okoline, brojnih restorana i kafića ili poslovne aktivnosti, jer se sve nalazi na par minuta šetnje.

SHARE IT: