Hotel Princess Trimontium Plovdiv

Hotel Princess Trimontium Plovdiv

Hotel Priness Trimontium Plovdiv je luksuzan hotel 4 zvezdice u Plovdivu, koji ima odličan položaj na početku pešačke zone koja vodi do najznačajnijih znamenitosti Plovdiva, praktično na par koraka od rimskog Foruma i na par minuta šetnje od rimskog Odeona Plovdiva. Smešten u centru Plovdiva, Hotel Princes Trimontium Plovdiv je udaljen samo 15 km od aerodroma Plovdiv i 500 metara od autobuske stanice. Hotel Princess Trimontium Plovdiv uživa odličan položaj u blizini trgovačkog centra i poslovnog dela Plovdiva, kao i blizu istorijskog jezgra drugog po veličini grada Bugarske. Hotel Princes Trimontium Plovdiv je takođe uz gradsku baštu, sa prekrasnim zelenilom i prijatnom opuštajućom atmosferom. Hotel Princess Trimontium Plovdiv gleda na istorijski amfiteatar u Plovdivu, a takođe je blizu železničke stanice.

Elegantne sobe Hotela Princess Trimontium Plovdiv odlikuje najmodernija oprema, nameštaj i sadržaji, udobne podne obloge od zida do zida, kao i internet koji je bitan za udoban i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista. Hotel Princess Trimontium Plovdiv ima nekoliko restorana i barova, kao i druge sadržaje koji obuhvataju bazene, salon lepote i Spa Centar.

Hotel Princess Trimontium Plovdiv je jedan od simbola grada Plovdiva – “grada na sedam brda”. Hotel Priness Trimontium Plovdiv se nalazi u centru grada, na pešačkoj udaljenosti od kulturno-istorijskih znamenitosti Plovdiva i poslovnih institucija, Međunarodnog sajma Plovdiv, istorijskog jezgra… Gostima je u Hotelu Princess Trimontium Plovdiv na raspolaganju smeštaj u 120 standard soba, 22 sobe sa prostranim king-size ležajem, 12 soba sa Jacuzzi kadama, 3 apartana i 1 Predsednički apartman. Sve sobe Hotela Ramada Trimuntium Plovdiv su moderno opremljene udobnim nameštajem i sadržajima za prijatan boravak.

Hotel Ramada Trimontium Plovdiv ima 2 restorana  – restorani Trimontium i Ambassador, koji su pogodni za poslovni ručak, večeru ili koktel.  Restoran “Trimontium” Hotela Princess Trimontium poslužuje tradicionalna jela evropske kuhinje, ali ovde gosti takođe mogu probati i orijentalne specijalitete. Restoran ima prekrasnu terasu koja je pogodna za uživanje u prijatnim večerima.

Gostima koji borave u Hotelu Princess Trimontium Plovdiv je na raspolaganju sportski centar koji obuhvata sportske terene, bazene, saunu, teretanu i studio za masažu. Hotel Princess Trimontium Plovdiv svojim gostima pruža mogućnost da probaju svoju sreću u Casinu.

Sadržaji Hotel Princess Trimontium Plovdiv : Lift, nepušačke sobe, klimatizacija u svim javnim prostorima, lobby, parking, recepcija tokom 24 sata, posluženje u sobi – room service tokom 24 sata, prostor za odlaganje prtljaga, kongresne sale, spoljni bazen, sunčana terasa sa ležaljkama i suncobranima, zatvoreni bazen, teretana, sauna.

SHARE IT: