Hotel Ramada Podgorica

Hotel Ramada Podgorica

Hotel Ramada Podgorica, član Wyndham grupacije se nalazi u centru Podgorice, na udaljenosti od 3 minuta vožnje od centra ili 5 minuta lagane šetnje do prekrasne rečne obale i predstavlja jednog od vodećih subjekata hotelske i ugostiteljske industrije Crne Gore. Hotel Ramada Podgorica je smešten pored shopping centra Mall Montenegro, samo 15 minuta vožnje od međunarodnog Aerodroma Podgorica. Kao jedini međunarodni hotelski brand u Podgorici, Hotel Ramada Podgorica predstavlja ključno odredište poslovnih gostiju, kao i predstavnika državnih i medijskih institucija iz čitavog sveta.

Hotel Ramada u Podgorici ima ukupno 110 prostranih i elegantnih soba, od kojih su 64 sobe standard tipa, 32 sobe deluxe tipa, 4 junior apartmana, 2 Garden apartmana, 6 Grand apartmana i 1 Diplomatic apartman. Sve sobe Hotela Ramada Podgorica omogućavaju individualno podešavanje klimatizacije i opremljene su digitalnim i analognim telefonskim linijama, glasovnom poštom, TV-om sa satelitskim – kablovskim programima, mini-barom, sefom, modernim kupatilom sa tuš kabinom ili kadom i fenom za kosu. Sve sobe Hotela Ramada su nepušačke. Hotel Ramada Podgorica ima sobe za boravak gostiju sa invaliditetom.

Usluge i sadržaji Hotela Ramada Podgorica obuhvataju pouzdanu službu nošenja prtljaga, podzemni bezbedan parking, posluženje u sobi – Room Service, ljubazno osoblje sa znanjem stranih jezika, brzo hemijsko čišćenje, usluge pranja ičišćenja u istom danu, teretana i Spa Center, Business Centar, turističku agenciju, usluge najma vozila, usluge Limousine prevoza, Mall of Montenegro butike i prodavnice, prihvatanje kreditnih kartica. Teretana Soko nudi širok izbor opreme za vežbanje, parne kupke i saune, kao i terapije masažom.

Restoran Panorama Hotela Ramada u Podgorici se nalazi na najvišem spratu hotela i odlikuju ga stilki uređeni prostori, kao i maštovita jela internacionalne i domaće kuhinje. Restoran Panorama radi čitavog dana i poslužuje doručak, ručak i večeru. Doručak je uključen u cenu smeštaja. Lobby Hotela Ramada u Podgorici ima šik i prijatan ambijent i gostima poslužuje širok izbor pića i koktela.

Pet sala za sastanke obuhvataju površinu od preko 550 m2 u konferencijskom prostoru Hotela Ramada Podgorica, čineći najtraženiji prostor u Podgorici za konferencije, sastanke, incentive događaje, zabave i proslave. Balska Sala Hotela Ramada Podgorica ima pravougaoni oblik, prostor bez stubova i visoke tavanice, i prima do 250 gostiju. Dve sale za satanke su raznovrsne veličine, zavisno od načina postavke, ali uobičajeno primaju do 45 učesnika, dok boardroom ima 12 mesta. Sve sale za sastanke – konferencijski prostori Hotela Ramada u Podgorici su klimatizovane. Organizatori događaja i skupova imaju mogućnost simultanog prevoda, korišćenja najsavremenije tehničke audio-vizuelne opreme, internet-ISDN linije, kao i usluge i banketa i posluženja učesnika i posetilaca.

Klima u Podgorici je mediteranska, leta su topla sa nogo sunčanih dana, zime su umereno hladne, bez mnogo padavina.

Zanimljiva mesta : Sahat kula, parkovi Kruševac i Gorica Park, šetalište – pešačka zona sa čuvenim ulicama Hercegovačkom i Njegoševom u kojima su popularni kafići i restorani, svi na pešačkoj udaljenosti, arheološko nalazište Duklja – Doclea, Nacionalni Park Skadarsko jezero i Rijeka Crnojevića /20 minuta vožnje/, Cetinje – nekadašnji glavni grad Kneževine Crne Gore i turistički centri na Jadranskoj obali – 30 minuta vožnje, manastir Ostrog – 45 minuta vožnje, Nacionalni Park Biogradska Gora i Ski Centar Bjelasica – 1 sat vožnje.

SHARE IT: