Hotel Ramada Brašov

Hotel Ramada Brašov

Smešten u blizini poslovnog, privredog, kulturnog i trgovačkog dela prekrasnog grada Brašova, novi Hotel Ramada pruža luksuzan smeštaj kvaliteta 4 zvezdice, elegantnu atmosferu, odličnu kuhinju i vrhunski kvalitet usluga. Gosti koji borave u Hotelu Ramada Brašov uživaju u mirnoj atmosferi u jednoj od veoma prostranih soba sa brzim internetom i 2 telefonske linije, što predstavlja izvanrednu pogodnost za pripremu poslovnog sastanka. Svih 113 soba i apartmana Hotela Ramada Brašov su opremljene po najvišim međunarodnim standardima. U hotelu Ramada Brašov su za unutrašnje uređenje odabrani prefinjeni detalji i elegantan stilski nameštaj, koji nadahnjuju i upotpunjavaju utisak gostiju, istovremeno ističući klasične tonove koji omogućavaju udoban i opuštajući ambijent. Hotel Ramada Brašov ima 50 standard soba sa prostranim – king size ležajevima, (42 sobe za pušače, 6 nepušačkih soba i 2 sobe za goste sa invaliditetom); 44 soba sa odvojenim ležajevima (28 soba za pušače i 16 nepušačkih soba); 10 executive soba sa prostranim king-size ležajevima (4 soba za pušače i 6 nepušačkih soba); 8 apartmana sa prostranim king-size ležajevima (6 apartmana za pušače i 2 nepušačka apartmana); 1 executive (predsednički) apartman sa prostranim ležajem. Sve sobe i apartmani Hotela Ramada Brašov odlikuje stilski drveni nameštaj, tepisi od zida do zida, udobni prostrani ili posebni ležajevi, klima uređaj sa automatskim podešavanjem temperature, minibar, LCD TV sa kablovskim-satelitskim programima, sigurnosni sef, moderna kupatila sa kadom, fenom za kosu, brand toaletnim priborom, bade mantilom, aparatom za određivanje dima i javljanje o požaru.

Gosti koji borave u Hotelu Ramada Brašov uživaju u besplatnim sadržajima Spa centra, koji obuhvata suvu saunu, vlažnu saunu, teretau, sobu sa odmor i opuštanje odgovarajuće temperature koja se može podesiti. U Spa centru su gostima na raspolaganju brojne pogodnosti za smanjenje stresa i glavobolje, opuštanje mišića i otklanjanje nervoze. Gostima koji borave u Hotelu Ramada Brašov je na raspolaganju veliki izbor masaža i terapija za negu tela za muškarce i žene: masaža za opuštanje i održavanje kondicije, Reflexoterapija; Reiki; anticelulit masaža; “SPA programi za Njega”; “SPA programi za Nju”; Detox i osvežavajući program masaža.

Sadržaji Hotela Ramada Brašov : restoran, klimatizacija u svim javnim prostorima, otvaranje-zatvaranje vrata u sobama magnetskim karticama, automasko podešavanje temperature, mini bar, LCD TV sa satelitskim-kablovskim programima, aparat za pripremu kafe-čaja, kupatila sa kadom i tušem,  fenom za kosu, bade mantilom, brandiranim toaletnim priborom, teretana, spa centar, poslovni centar, sale za sastanke, Casino, recepcija tokom 24 sata sa obučenim osobljem sa znanjem više jezika, sigurnosni sef, usluge pranja i peglanja, executive sprat, internet u svim javnim prostorima, posluženje u sobi – room service, parking.

Poznat kao srce Rumunije, Brašov je najlepši grad ovog dela koji posetiocima pruža mnoštvo kulturnih znamenitosti i prijatnih iznenađenja i sadržaja. Brašov krasi jedinstven šarm koji ga određuje drugačijim u odnosu na druge velike gradove Rumunije, a Hotel Ramada Brašov pruža odlične uslove za njegovo upoznavanje.

SHARE IT: