Hotel Queen of Montenegro Bečići

Hotel Queen of Montenegro Bečići

Na samo 3 km od Starog grada u Budvi, nalaze se primorski turistički centar Bečići – pravi turistički biser u živopisnom prirodnom ambijentu Jadranske obale, sa jednom od najlepših plaža Mediterana, koja je 1936. godine na svetskoj izložbi u Parizu dobila ovaj status. Prelepo šetaliste uz morsku obalu vodi od Bečića do Starog grada u Budvi.
Hotel Queen of Montenegro Bečići, je udoban hotel 4 zvezdice koji se nalazi u prekrasnom mediteranskom parku sa bujnim zelenilom, na malom brdu sa koga se osećaj miris vegetacije i pruža prekrasan pogled na plažu Bečića. Svojim sadržajima, prijatnom atmosferom i vrhunskom uslugom, prijatan i udoban Hotel Queen of Montenegro Bečići pruža gostima kraljevski osećaj i izuzetna iskustva. Potpuno obnovljen 2019. godine, Hotel Queen of Montenegro Bečići pruža svojim gostima opušten i hamoničan odmor, ali i zanimljive i prijatne aktivnosti.

Struktura soba Hotela Queen of Montenegro Bečići je raznovrsna, sobe potpuno obnovljene i organizovane u nekoliko tipova – Comfort sobe, Superior sobe, Deluxe Dvokrevetne sobe sa pogledom na more, Junior apartmani, Senior apartmani, Royal apartmani sa Jacuzzi kupkama, Royal apartmani sa Saunom i Jacuzzi kupkom i Royal apartmani sa 2 spavaće sobe : 201 prostranih soba-dvokrevetnih ili jednokrevetnih, 21 porodičnih soba, 5 apartmana. Standard sobe su veličine oko 25 m2 i obuhvataju moderne i udobne sadržaje za prijatan odmor ili kraći boravak – posebni ili king size ležajevi, tepisi od zida do zida, balkon sa pogledom na more, LCD TV, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, mini bar, sigurnosni sef, direktan telefon i besplatan bežični internet, udobna kupatila sa kadom ili tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Apartmani Hotela Queen of Montenegro Bečići imaju različitu površinu, od 60 m2 do 100 m2, dok su Royal apartmani površine 118 m2 i obuhvataju posebnu spavaću sobu, dnevnu sobu i kupatilo odvojeno staklenim zidom od tuša i Jacuzzi kupke, kao i balkon površine 38m2, sa pogledom na more.

Hotel Queen of Montenegro Bečići poslužuje gostima u svojim restoranima najkvalitetniju mediteransku i tradicionalnu hranu, sa izborom vegetarijanskih jela i bogatim buffet doručkom, koji ispunjava sve ukuse i potrebe. Mara’s Show Kitchen-Restoran priprema hranu i jela ispred gostiju, za doručak i večeru. Ako želite da budete pored bazena, ali da ne propustite osvežavajuće piće, onda se treba prepustiti sa restoranom LAT 42.2 Grill & Bar, koji se nalazi u novoobnovljenoj bašti hotela Queen of Montenegro. Osvežavajuća pića i odličan izbor hrane sa roštilja se ovde poslužuje gostima. Beach bar & restaurant LONG 18.8 se nalazi manje od 200 metara od Hotela Queen of Montenegro, na samoj plaži i poslužuje veliki izbor međunarodnih i lokalnih jela, ali i mini zalogaja i širok izbor pića. Neposredna blizina privatne peščane plaže i kristalno čistog mora poziva goste na opuštajući odmor ili kraći boravak, kao i na veliki izbog aktivnosti na otvorenom i sportova na vodi. Na otvorenom bazenom u novouređenoj bašti gosti takođe imaju jedinstveni prilaz do obližnje peščane plaže, koja pruža plivanje i ronjenje u čistoj vodi budvanske obale. Otvoreni bazen se nalazi na prostranoj terasi Hotela Queen of Montenegro Bečici i uživa nezaboravni pogled na more. Svi gosti koji vole udobnost fotelja na bazenu, mekoću velikih peškira i hladovinu suncobrana, kao i da plivaju u kristalno-čistom moru, imaju na raspolaganju jedinstveno pogodno mesto plaže Hotela Queen of Montenegro Bečići u kojoj uživaju ceo dan ili provode deo svog opuštenog dana.

Wellness Centar Hotela Queen of Montenegro Bečići obuhvata veliki izbor tretmana, masaža, sadržaja i usluga koje značajno doprinose poboljšanju energije i podmlađivanju, kao i okrepljenju tela i duha. To je 1,500 m² Acquapura SPA prostora sa saunama, parnim kupkama, luksuznim tušem i Jacuzzi kupkom.
Hotel Queen of Montenegro Bečići je odličan izbor prostora za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja, kongresa i konferencija, zahvaljujući potpuno opremljenoj kongresnim salama, jedna sa 350 mesta, zavisno od načina postavke, kao i banket sali i fantastičnom posluženu hrane i pića, koji ispunavaju svaku vrstu zahteva i očekianja organizatora kongresa i skupova.

Za vaše romantično venčanje, sopstvena sala Hotela Queen of Montenegro Bečići sa restoranom je na raspolaganju. Jedinstveno uređenje mediteranskog stila, uz odličnu kuhinju i posvećeno osoblje osigurava mladencima i gostima nezaboravne uspomene na ovaj specijalni dan. Naravno, ukljućeni su ukrašavanje, muzika i odabir jelovnika koji najviše odgovaraju vašim posebnim zahtevima i željama.

Sadržaji Hotela Queen of Montenegro Bečići : recepcija 24 sata, stručno i ljubazno osoblje, prostrani lobi, usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi, sopstvena plaža, Casino, otvoreni i zatvoreni bazeni, konferencijske sale i prostori, Wellness Centar, fitness, informacije o lokalnim izletima, tenisko igralište…

SHARE IT: