Hotel Quattro Međugorje

Hotel Quattro je udoban hotel 3 zvezdice u Međugorju koji svojim gostima nudi prijatan boravak, potpunu udobnost, jednostavnost i eleganciju u versnoj atmosferi jednog od najpoznatijih svetilišta na svetu. Hotel Quattro je odličan izbor svakog hodočasnika, ali takođe i ugodan smeštaj u Međugorju turista i poslovnih gostiju. Hotel Quattro je dovoljno udaljen od gradske gužve, ali takođe prilično blizu središta Međugorja, sa crkvom Svetog Jakova (700m), brda pojave Device Marije sa krstom. Prijatna, topla porodična atmosfera Hotela Quattro čini da se gosti osećaju kao kod kuće.

Hotel Quattro Međugorje pruža smeštaj u 28 udobno uređenih soba sa ukupnim kapacitetom od 60-65 ležaja. Sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom, klima uređajem, LCD TV-om, telefonom, fenom za kosu, besplatnim toaletnim priborom i besplatnim bežičnim internetom. Struktura i organizacija soba Hotela Quattro obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa posebnim ili king size ležajevima, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, kao i porodične sobe.

Gasto ponuda u prijatnom ambijentu retorana Hotela Quatro pruža gostima izbor raznovrsnih jela. Gosti mogu da odaberu ukusna domaća jela, kao i jela međunarodne kuhinje, uz izbor kvalitetnih vina i drugih pica.

Hotel Quattro Međugorje takođe gostima pruža odličan, modern uređen otvoreni bazen, bar i terasu na otvorenom. Gosti uživaju u plivanju, odmoru na ležaljkama ili osveženju sa omiljenim pićem, sladoledom ili voćem.  Restorani Hotela Quattro Međutorje takođe organizuje raznovrsne događaje i proslave, veličine do 70 gostiju. Pored restorana se nalazi kafeterija sa otvorenom terasom. Po zahtevu gostiju, Hotel Quattro Međugorje organizuje brojne lokalne izlete – u Mostar, Široki Brijeg, vodopad Kravice, Tihaljine, Sarajevo, Dubrovnik, Split, Makarsku…..

SHARE IT: