Hotel Putnik Kopaonik

Hotel Putnik Kopaonik

Hotel Putnik je poznati turističko-ugostiteljski objekat na Kopaoniku/Nacionalnom Parku, u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 metara nadmorske visine i potpunosti renoviran 2018. godine do standarda i sadržaja 4 zvezdice, čime omogućava prijatan odmor i udoban boravak tokom čitave godine /užitak skijaša tokom zimske sezone na Kopaoniku – najpoznatijem ski centru Srbije/.

Hotel Putnik odlikuje izuzetno lepo i prijatno prirodno okruženje, profesionalno osoblje sa izraženom brigom za potrebe i želje posetilaca, udoban i funkcionalni ambijent za organizaciju korporativnih dešavanja i boravak porodica.

Hotel Putnik na Kopaoniku raspolaže sa 116 udobih nepušačkih smeštajnih jedinica sa sledećom strukturom: u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana. Kapacitet obuhvata i Superior Vilu Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba koje sadržajima i opremom ispunjavaju zahteve modernog gosta.

Sobe i apartmani Hotela Putnik Kopaonik su opremljene za prijatan boravak skijaša, ljubitelja prirode ili učesnika skupova i kongresa – tepisi od zida do zida, internet, detalji od drveta i prirodnih materijala, udobni king size ili posebni ležajevi, LCD TV, minibar, garderober, radni sto i stolice, aparat za priremu kafe-čaja, moderno uređena kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Apartmani Hotela Putnik Kopaonik imaju dve prostorije, sa prostorom za sedenje i sofa ležajevima na razvlačenje, što je pogodno za porodični odmor na Kopaoniku.

Pansionski restoran ima 250 mesta, Sunset Cafe i A la carte restoran Stara vila je mesto uživanja gostiju Hotela Putnik u originalnim ukusima Srbije i Kopaonika. Gostima koji borave u Hotelu Purnik Kopaonik se poslužuje bogat buffet doručak i večera, koji zadovoljavaju sva čula i potrebe.

Hotel Putnik i prateći konferencijski sadržaji pružaju odlične mogućnost organizacije poslovnih, porodičnih i sportskih događaja i skupova. Hotel Putnik Kopaonik ima dve potpuno tehnički opremljene konferencijske sale – Velika sala sa 160 mesta i Mala sala sa 60 mesta, koje su odličan izbor za uspešnu organizaciju raznovrsnih seminara, događaja i konferencija tokom cele godine.

Gosti Hotela Putnik Kopaonik uživaju u okrepljujućim sadržajima Wellness & Spa centra, koji ima vise od 1000 m2 i obuhvata zatvoreni bazen za odrasle, bazen za decu i Jacuzzi, fitnes centar, saunu i veliki izbor različitih vrsta masaža.

Gostima koji borave u Hotelu Putnik Kopaonik je na raspolaganju mogućnost organizovanja raznovrsnih sadržaja i aktivnosti u prirodi, u saradnji sa lokalnom agencijom za avanturističke sadržaje, koju čine profesionalni instruktori – rafting, pešačke ture, alpinizam itd..

Hotel raspolaže i sa otvorenim velikim multifunkcionalnim terenom za košarku, odbojku, tenis, mini fudbal… Postoji mogućnost najma bicikala i Entertaiment room-a sa velikim izborom konzola, stonim tenisom, pikadom… Najmlađim gostima Hotela Putnik Kopaonik je na raspolaganju dečija igraonica.

Po željama gostiju, Hotel Putnik organizuje ručak u prirodi ili svečanu večeru uz bogat izbor hrane i pića i muzičke animacije. U toku zimske sezone hotel Putnik Kopaonik ima organizovan prevoz do-od centra Nacionalnog Parka Kopaonika, sa poznatim ski stazama, koji je od udaljen oko 800 metara.

Sadržaji Hotela Putnik na Kopaoniku – recepcija tokom 24 sata, internet u svim javnim prostorima, lift, kafe bar, skijašnica, wellness i spa Centar sa zatvorenim bazenom, Jacuzzi kupkom, dečijim bazenom, teretanom, saunama, kongresne sale, dečija igraonica, informacije i rezervacije lokalnih izleta i avanturističkih aktivnoti u prirodi, ručak u prirodi, skijašnica, sportski tereni, entertainment soba, transfer od-do centra Nacionalog Parka Kopaonik, prostor za odlaganje prtljaga, sportski tereni….

SHARE IT: