Hotel Prezident Palić

Hotel Prezident Palić

U predivnom ambijentu stoletnog parka Palićkog jezera, poznatog turističkog centra Srbije je moderan i luksuzan wellness-spa Hotel Prezident, kategorije 4 zvezdice.

Palić se nalazi u najsevernijem delu Vojvodine, blizu granice sa Mađarskom, a u neposrednoj blizini Hotela Prezident su jezero, divan cvetni park, Letnja pozornica, teniski tereni i čuveni palićki Zoo vrt.

Ukupan smeštajni kapacitet Hotela Prezident Palić je 8 soba sa francuskim ležajevima, 32 dvokrevetnih soba i 4 apartmana.

Sve sobe Hotela Prezident Palić su klimatizovane i luksuzno opremljene za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista – kablovska TV sa plazma ekranom, direktna telefonska linija, internet, mini bar, kupatila sa tusem, fenom za kosu i  toaletnim priborom.

Hotel Prezident Palić poseduje aperitiv bar, menjačnicu, restoran, salu za seminare, malu salu za sastanke, wellness centar i bazene. Gostima koji borave u Hotelu Prezident Palić je na raspolaganju 24-časovno posluženje u sobi – sobni servis, masaža, sigurnosni sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša.

U okviru hotela Prezident Palić je i letnja bašta sa prekrasno lepom terasom, kao i igralište za decu i parking prostor, koji su na raspolaganju gostima.

Wellness & Spa Centar hotela “Prezident” Palić pruža gostima mogućnost korišćenja zatvorenog bazena, ovalnog oblika, dimenzija 9 x 6 metara, sa toplom vodom temperature od 26 do 28 stepeni, kao i parno kupatilo.

Zatvoreni bazen Hotela Prezident ima mlaznice koje omogućavaju opuštajuću blagotvornu hidromasažu. Gosti Hotela Prezident Palić se opuštaju u Jacuzzi kadi sa nešto višom temperaturom, koja istovremeno prima 6 osoba. Korišćenje zatvorenog bazena, saune, masaža i jacuzzi kade moguće je tokom cele godine i besplatno je za goste hotela Prezident, osim masaža koje se plaća.

Otvoreni bazen Hotela Prezident Palić je veličine 17 x 8 metara, koji zajedno sa plažnom opremom i barom zauzima površinu od 600 kvadratih metara i predstavlja izuzetno pogodnu lokaciju za opuštajući odmor ili nezaboravne zabavne večeri ili koktele i sadržaje team building motivacionih putovanja.

U okviru bazena je jacuzzi za 10 osoba, vodene atrakcije i bar. Hotel Prezident Palić omogućava prijatan i funkcionalan boravak turista i poslovnih gostiju.

Tokom boravka u Hotelu Prezident Palić se gostima preporučuje poseta obližnjih živopisnih salaša ili čuvene Vinarije Zvonko Bogdan, koja proizvodi i poslužuje odlična ‘vina sa peska’….

SHARE IT: