Hotel Prestige Tirana

Hotel Prestige Tirana

Hotel Prestige Tirana je novi hotel 4 zvezdice, na pešačkoj udaljenosti od glavnih turističkih znamenitosti, restorana i noćnog života centra Tirane, koji turistima i poslovnim gostima pruža besplatan bežični internet i prijatan boravak, uz ljubazno osoblje i kvalitetnu uslugu. Najvažnije znamenitosti Tirane – Trg Skenderbega, Narodno pozorište i Nacionalna galerija su udaljene oko 2 km od Hotela Prestige, a međunarodni aerodrom Majka Tereza je udaljen 17 km.

Hotel Prestige u Tirani ima 30 nepušačkih, klimatizovanih i prijatno uređenih soba, od kojih je 5 Junior apartmana, 1 porodični apartman, 2 trokrevetne sobe, 6 Superior soba i 14 Standard soba i 2 Executive apartmana. Sve sobe Hotela Prestige imaju udobne i prostrane ležajeve i jastuke, laminatne podove sa tepisima, radni sto, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, minibar, udobno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i ogledalom za šminkanje. Većina soba Hotela Prestige ima balkon sa pogledom na centralni deo hotelskog kompleksa, koji obuhvata dvorište i baštu restorana.

Hotel Prestige Tirana ima 2 bara, Italijanski restoran koji poslužuje vrhunski kvalitetnu hranu i prekrasnu baštu u unutrašnjem delu dvorišta. Bar se nalazi u glavnoj zgradi kompleksa, dok je drugi smešten spolja, kod zapadnog ulaza u hotel. Sala za sastanke Hotela Prestige Tirana se nalazi na najvišem spratu i udobno može da primi 40 gostiju, oko okruglog konferencijskog stola.

Sadržaji Hotela Prestige Tirana : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, klimatizovani prostori, lift, besplatan bežični internet, fen za kosu, ogledalo za šminkanje, usluge pranja i peglanja, minibar, parking.

SHARE IT: