Hotel President Sportski Centar Kovilovo

Hotel President Sportski Centar Kovilovo

Hotel “President” predstavlja elegantno hotelsko zdanje u sastavu Beogradskog Sportskog centra Kovilovo, smešteno na ljupkoj obali Dunava, svega 12 km od centra Beograda.

Hotel President u Kovilovu ima smeštajni kapacitet od 17 soba i 10 apartmana u modernoj zgradi na dva sprata. Hotel President Kovilovo je opremljen luksuznim nameštajem i  ostalim sadržajima i pogodnostima koje zadovoljavaju najviše svetske standarde u hotelskoj industriji – tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi,  klima uređaj, direktna telefonska i  besplatan internet, kablovska TV, mini-bar, sigurnosni sef, uz savremena  prostrana kupatila i terase sa lepim pogledom na okolinu.

Posluženje u sobi je na raspolaganju 24 sata, kao i usluge pranja i čićcenja. Elegantan  hotelski restoran sa prijatnom letnjom baštom poslužuje bogat buffet-doručak, a ručak i večera su na bazi vrhunske „a la carte” usluge.

Aperitiv bar je na raspolaganju gostima 24 sata, koji uživaju u izboru najkvalitetnijih domaćih i internacionalnih osvežavajućih pića. Ukoliko gosti borave na strelištu, o njihovom osveženju brine Kafe Bregava.

Višenamenska kongresna sala Hotela President Sportskog Central Kovilovo, kapaciteta do 500 mesta, sa najmodernijom opremom, omogućava idealne uslove za uspešno održavanje kongresa, skupova i raznovrsnih događaja.

U neposrednom okruženju Hotela President, na 26 hektara oplemenjinih travnjacima, parkom i cvetnim lejama, nalaze se i sportska hala sa četiri terena za male sportove, fitness centrom, saunom i pratećim sadržajima.

Otvoreni sportski tereni, prvoklasno strelište za leteće mete, otvoreni bazen sa snek barom i  uredjeni prostor za piknik na kome se uziva u nezaboravnim tradicionalnim specijalitetima zdrave hrane su zanimljivi onima koji tragaju za harmonijom aktivnog boravka i najsavremenijeg kvaliteta usluga.

Ovaj elitni hotel je domaćin brojnih domaćih i međunarodnih sportskih ekipa i klubova, kao sto su : Fudbalska reprezentacija Srbije, seniorska ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Maccabi, Unicaja, Uniks, PAOK, Cibona, Olimpija, OFK Beograd, A selekcija vaterpolo reprezentacije Mađarske, Fudbalska reprezentacija BIH i dr.

Zanimljiva mesta: Beograd, Pančevo, Kovačica, Uzdin, Bela Crkva, Deliblatska peščara, Vršac, Vinča, Smederevo.

 

SHARE IT: