Hotel Premium Skopje

Hotel Premium Skopje

Hotel Premium Skopje je mali, moderan i lepi Boutique hotel 4 zvezdice u Skopju, sa odličnim položajem u istorijskom starom bazaaru Skopja – skopskoj čaršiji, sa sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista. Najzanimljiviji spomenici kulture i turističke znamenitosti Skopja su u blizini Hotela Premium Skopje – Ćifte Hammam, Kuršumli han, Mustafa Pašina džamija, Crkva Sveti Spas, Daut Paša hamam, tvrđava Kale Skopje, Muzej savremene umetnosti, Muzej Makedonske borbe, Kameni most Skopje, Gradski Trgovski Centar ….

Hotel Premium Skopje ima 24 nepušačkih udobnih soba, opremljenih modernism nameštajem i sadržajima za prijatan boravak u Skopju – klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalina, posebni ili king size ležajevi, laminatni parket podovi sa tepisima od zida do zida, radni sto i stolica, garderober, aparat za pripremu kafe-čaja, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Apartman Hotela Premium im Jacuzzi kupku, kao dodatna udobnost gostiju.

Gosti koji borave u Hotelu Premium Skopje uživaju u bogatom buffet doručku – raznovrsne salate, originalna makedonska jela i poslastice – ajvar, kiselo mleko, jaja, dimljeni specijaliteti, sirevi, džam i puter, ukusna peciva, musli, raznovrsno sveže voće, napitci, kafa, čaj, sokovi…

Hotel Premium Skopje ima toplu kupku – apartman, terasu i zajednički prostor sa LCD TV-om, kao i čuveni restoran na najvišem spratu, sa veličansvenim pogledom na istorijsko Skopje i okolinu. Ljubazno i predusretljivo osoblje Hotela Premium Skopje čini sve što je potrebno da učini boravak svojih gostiju jedinstvenim isustvom…..

Sadržaji Hotela Premium Skopje – nepušačke sobe, osoblje sa znanjem jezika, klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima hotela, restoran na najvišem spratu, prostor za odlaganje prtljaga, usluge transfera od-do aerodroma, informacije i rezervacije lokalnih izlega i događaja, posluženje u sobi…

SHARE IT: