Hotel Premium Jajce

Hotel Premium je novi i udoban ugostiteljski objekat 3 zvezdice na samoj obali reke Plive u kraljevskom gradu Jajcu u centralnoj Bosni i Hercegovini, oko 160 severozapadno od Sarajeva i oko 75 km južno od Banja Luke. Jajce je poznato po prekrasnom plivskom vodopadu koji spade među najlepše vodopade na svetu i kulturno-istorijskim znamenitostima koje privlače brojne posetioce – Medved kula, srednjovekovna tvrđava, katakombe, hram Boga Mitre, Crkva Svete Marije sa zvonikom Svetog Luke, Muzej AVNOJ-a, obližnji mlinčici, prekrasno Plivsko jezero…..

Hotel Premium Jajce pruža udoban smeštaj u 12 moderno uređenih nepušačkih soba sa sadržajima i opremom za prijatan boravak – laminat podovi sa podnim oblogama ili tepisi od zida do zida, klima uređaj, LCD TV sa kablovskim programima, besplatan bežični internet, radni sto i stolica, garderober – prostor za odlaganje odeće i prtljaga, kupatila sa tušem i toaletnim priborom, zavese za zatamnjivanje. Pri izgradnji hotela Premium u Jajcu je vođeno računa o prirodnim materijalima i profesionalnim standardima i ljubaznosti osoblja koji čine usluge na raspolaganju poslovnim gostima i turistima tokom posete Jajcu i Bosni i Hercegovini.

Gostima se tokom boravka u Hotelu Premium u Jajcu poslužuje kontinentalni doručak u restoranu ili lepoj bašti sa pogledom na reku Plivu. Takođe je na raspolaganju bar sa velikim izborom pića, zajednički prostor sa TV-om i recepcija tokom 24 sata, kao i informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja. Pušenje je dozvoljeno samo na posebno određenim mestima Hotela Premium. Parking se nalazi u neposrednoj blizini Hotela Premium.

SHARE IT: