Hotel Prag Beograd

Hotel Prag Beograd

Hotel Prag  je jedan od najstarijih beogradskih hotela koji danas pruža udoban i prijatan boravak u Beogradu poslovim gostima i turistima. Hotel Prag se nalazi u samom centru Beograda, odnosno udaljen je samo 1 km od Kalemegdanske tvrđave i ostalih turističkih znamenitosti Beograda. Hotel Prag Beograd je na pešačkoj udaljenosti od najvažnijih turističkih znamenitosti, restorana, barova, klubova glavnog grada Srbije. Hotel Prag Beograd je u nekoliko navrata bio renoviran, ali je iz poslednje obnove zadržao svoju tradicionalnu gostoljubivost, toplinu i srdačnost i odlikuje ga specifična arhitektura i duh boemskog Beograda.

Hotel Prag Beograd je kategorisan sa 4* i raspolaže sa 82 moderno opremljene sobe. U Hotelu Prag je uspešno primenjen sistem inteligentnih soba, besplatan internet, LCD TV, mini bar, centralna klimatizacija sa mogućnošću ručnog podešavanja, sigurnosni sef, aparat za kafu-čaj, antialergijska posteljina, udobi posebni ili king size ležajevi, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, što su samo neke od brojnih mogućnosti koje hotel Prag pruža svojia gostima. Vodeći računa o potpunoj udobnosti, u sve sobe Hotela Prag su ugrađeni prozori sa zvučnom izolacijom sa mogućnošću otvaranja, sa kojih se pruža pogled na prelepi Beograd.

U restoranu hotela Prag gde se pruža lep pogled na jednu od najstarijih ulica u Beogradu, gosti mogu uživati u bogatom buffet doručku kao i nacionalnim i internacionalnim jelima i u velikom izboru domaćih i stranih napitataka.

Hotel Prag Beograd pruža mogućnost organizovanja različitih poslovnih događaja (seminari, kongresi, konferencije) u 3 savremeno opremljene konferencijske sale, kao i poslovne kancelarije. U okviru Bohemie – u sastavu konferencijske sale Hotela Prak, nalazi se i prelepa letnja terasa sa koje se pruža nezaboravan pogled na Beograd. Terasa je zajedno sa konferencijskom salom idealna za organizaciju svih vrsta svečanosti, zabava, prijema i koktela.

U blizini hotela Prag Beograd se nalaze brojni muzeji i kulturno istorijski spomenici Beograda. Hotel Prag je smešten na 2 km od Beogradskog zoološkog vrta i na 5 km od Ade Ciganlije, rečnog ostrva sa sportskim i rekreativnim sadržajima. Železnička stanica u Beogradu nalazi se na samo 550 metara od Hotela Prag Beograd. Aerodrom Beograd je udaljen 15 km. Parking je gostima na raspolaganju ispred hotela i u hotelskoj garaži uz doplatu, uz najavu.

SHARE IT: