Hotel Posejdon Budva Jaz

Hotel Posejdon Budva Jaz

Smešten baš na prekrasnoj plaži Jaz, samo par kilometara od čuvenog turističkog centra Budve, hotel Posejdon, kategorije 3 zvezdice omogućava odlične uslove za opušteni odmor i raznovrsno uživanje i zabaru, ili uživanje na plaži i moru, zalazak sunca i romantično veče uz sveće, kao i boravak sa zabavnim i dinamičnim aktivnostima i sadržajima, ili upoznavanje obližnjih gradova i turističkih znamenitosti Crne Gore. Hotel “Posejdon” na plaži Jaz u Budvi se nalazi samo 13 km od međunarodnog aerodroma Tivat ili 65 km od međunarodnog aerodroma Podgorica i 14 km od Kotora. Hotel “Posejdon” Budva je udaljen samo 63 km od međunarodnog aerodroma Ćilipi kod Dubrovnika, kojeg evropski turisti najčešće koriste pri dolasku u Crnu Goru. Hotel Posejdon Budva je smešten u skrivenom, istočnom delu prekrasne čuvene plaže Jaz, jedne od najdužih plaža na crnogorskoj obali i svakako jedne od najlepših plaža Crne Gore, ispod brda, skriven od jakih vetrova, u prirodnoj senci mediteranske vegetacije, čiji listovi imaju slankast miris. Ono što čini Hotel Posejdon u Budvi jedinstvenim na ovom delu jadranske obale i moguće na širem području je činjenica da more doseže gotovo do hotelske terase.
Porodica Kovačević je skoro pola veka drugima nesebično delila prirodne lepote koje je okružuju. Maleno konačište je vremenom preraslo u ugledni hotel, sa savremenim sadržajima i smeštajem koji zadovoljava zahteve turista iz čitavog sveta. Novo doba je donelo savremene sadržaje, ali je cilj ostao isti : u hotelu „Posejdon” gost mora pronaći svoje „mesto pod suncem” u ovom skrivenom kutku, zasluženi miran odmor, oazu porodičnog druženja, dom na morskoj obali ! To su upravo odlike koje odvajaju hotel „Posejdon” u Budvi od drugih sličnih hotela – gosti se vraćaju ovde decenijama, porodice koje su otkrile sve prednosti hotela na sopstvenom delu prekrasne plaže, mladi posetioci koje privlači moderna Budva, ali takođe i Kotor, Tivat i drugi gradovi Crne Gore.

Hotel „Posejdon” na plaži Jaz u Budvi u Crnoj Gori pruža udoban smeštaj i veoma prostranim, modernim i čistimsobama i apartmanima na moru, veliki izbor morskih i kontinentalnih jela, pripadajući parking prostor i prevoz od Aerodroma Tivat ili autobuske stanice u Budvi. Bežični Internet na hotelskoj terasi je besplatan, jer gosti ovde uživaju u jutarnjoj kafi uz pogodnost veličanstvenog pogleda na čisto, azurno plavo Jadransko more. Sobe Hotela Posejdon u Budvi su opremljene udobnim ležajevima, uz svakodnevno čišćenje i redovnu zamenu posteljine, moderno kupatilo sa tušem i toaletom, klima uređajem, sigurnosnim sefom, LCD TV om sa satelitskim programima, većina sa balkonima koji gledaju na prekasnu morsku obalu. Apartmani Hotela Posejdon imaju dve spavaće sobe, koje su ili dve dvokrevetne sobe ili jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna soba. Većina soba i svi apartmani Hotela Posejdon Budva imaju malu kuhinju.
Doručak i večera se poslužuju buffet, a za pansionski ručak gosti mogu da biraju jedno od jela iz dnevne ponude. Nevezano za vrstu usluga ishrane koje gosti odaberu, Hotel Posejdon priprema i poslužuje izbor tradicionalnih jela ili neko od jela “a la carte”. Obilan izbor jela u restoranu Hotela Posejdon na Jazu predstavlja odličnu pogodnost gostima koji uživaju u pravom obilju mediteranskih ukusa i mirisa, ali takođe i onima koji vole kontinentalna jela, pripremljena po tradicionalnim receptima crnogorske kuhinje. Restoran mediteranskog stila, sa prostranim unutrašnjim delom uređenom u kamenu, kao i jedistvena terasa sa prirodnim hladom koji omogućava mediteransko zelenilo, pruža gostima potreban hlad u vrelim letnjim danima. Uz čašu dobrog vina iz bogatog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića koja se poslužuju na prekrasnoj terasi restorana, na samoj obali, posetioci mogu da uživaju u zalasku sunca u jednom od najlepših delova crnogorske obale. Dobra usluga, izbor najkvalitetnije sveže hrane i pića potvrđuju da se gosti ponovo vraćaju u ovaj restoran.
Osoblje Hotela Posejdon u Budvi je izuzetno ljubazno i uslužno, a sopstvena plaža je svakako idalna za odmor i kupanje. Na terasi restorana je bežični Internet besplatan za goste hotela Posejdon Budva. Hotel “Posejdon” Budva ima sopstveni parking sa nadzorom 24 sata i besplatno je na raspolaganju gostima hotela. Hotelski gosti dobijaju propusnicu za besplatan ulazak vozilima na plažu Jaz.

SHARE IT: