Hotel Porto In Kotor

Hotel Porto In Kotor

Hotel Porto In je udoban turistički objekat u Kotoru, kategorije 4*, koji raspolaže sa 17 udobnih i prostranih smeštajnih jedinica sa balkonom, od čega je 6 superior dvokrevetnih soba i 11 standardnih dvokrevetnih soba i sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista. Sobe Hotela Porto In Kotor raspolažu najsavremenijom tehnologijom i opremljene su u skladu sa najvišim hotelskim standardima. Sve sobe Hotela Porto In Kotor su klimatizovane i imaju veliki balkon sa pogledom na grad i prekrasnu okolinu. Gostima Hotela Porto In su na raspolaganju sobe sa francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta, udobni tepisi od zida do zida, besplatan Wi-Fi, smart TV sistem sa preko 100 kanala, sigurnosni sef, mini bar, telefon. Kupatila sa tuš kabinom su luksuzno uređena i opremljena po najvišim standardima, a gostima su na usluzi fen za kosu, visokokvalitetna kozmetika, bade mantili i papuče.

Restoran hotela Porto In Kotor ima kapacitet od 50 mesta i poslužuje ukusne i raznovrsne specijalitete mediteranske, nacionalne i internacionalne kuhinje, koji su pripremljeni od pažljivo biranih i uvek svežih namirnica. U ponudi su najfinija pića i vina, čija konzumacija u elegantnom i prijatnom ambijentu restorana doprinosi izuzetno prijatnom doživljaju gostiju.

Pored navedenih, hotel Porto In Kotor pruža sledeće usluge: nepušačke sobe, besplatan parking, posluženje u sobi – room service, usluga prevoza od-do aerodroma, recepcija 24/7, lift, ostava za prtljag, usluga konsijerža, usluga pranja i peglanja, hemijsko čišćenje, čišćenje cipela, slanje faksa/fotokopiranje, sigurnosni sef, sobe sa anti-alergijskom posteljinom.

Hotel Porto In se nalazi se u mirnom delu Kotora, na samo 200 metara od prve plaže i na samo 2 minuta hoda od zidina i istorijskog jezgra Kotora, jedne od najvećih crnogorskih turističkih destinacija, pod zaštitom UNESCO-a. Stoga je Hotel Port In izuzetno privlačan gostima koji žele bogat i zanimljiv boravak u Kotoru, sa hedonističkim sadržajima. Najbliži aerodrom je u Tivtu, udaljen je 4 km. Budva je udaljena 17 km, a Podgorica 77 km.

SHARE IT: