Hotel Polar Star Žabljak Durmitor

Hotel Polar Star Žabljak Durmitor

Hotel Polar Star je nepušački apart-hotel 4 zvezdice u impresivnoj planinskoj oblasti Nacionalnog Parka Durmitora, na granici 2 nacionalna parka pod zaštitom UNESCO-a. Hotel Polar Star Žabljak nudi udobne apartmane i prostrane sobe sa panoramskim pogledom, odličnu crnogorsku kuhinju i elegantan bar. Hotel Polar Star Žabljak pruža smeštaj u 8 soba /veličine 22-30 m2/, 2 apartmana /površine 40 m2/, 2 klasik apartmana /45-60 m2/, 2 studio apartmana /45 m2/ i 6 duplex apartmana /80 m2/. Svaki apartman hotela Polar Star na Žabljaku obuhvata flat-screen TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer i potpuno opremljenu modernu kuhinju sa mašinom za pranje sudova.

U elegantnom restoranu i baru Hotela Polar Star na Žabljaku gosti uživaju u velikom izboru traditionalnih specijaliteta i vina iz čitavog sveta. Najmlađim gostima hotela Polar Star na raspolaganju su igralište i igraonica. Odrasli gosti uživaju u wellness centru, sauni i parnom kupatilu ili se opuštaju uz masažu.

U Hotelu Polar Star se posluzuje bogat doručak, kao i usluga posluženja u sobi – room service. Recepcija Hotela Polar Star na Žabljaku je gostima na raspolaganju tokom 24 sata. Za organizovanje seminara, team building programa, skupova i poslovnih sastanaka, Hotel Polar Star raspolaže sa salom veličine 50 m2, opremljenom projektorom i lap top računarom…. Ostale pogodnosti Hotela Polar Star – tenis teren, kafeterija, besplatne novine, usluge pranja, peglanja i čišćenja, brza prijava i odjava, TV u lobiju hotela.

Polar Star se nalazi u Borju, na oko 4 km od Žabljaka, grada na najvećoj nadmorskoj visini na Balkanu. Hotel Polar Star je udaljen 25 km od kanjona reke Tare, drugog najdubljeg kanjona na svetu. Ski-staze Savin kuk, Štuoc i Javorovača pružaju sjajne uslove za skijanje. Tokom leta, ove ski-staze predstavljaju jedinstvena mesta za planinarenje i šetnje.

SHARE IT: