Hotel Polar Star Žabljak Durmitor

Hotel Polar Star Žabljak Durmitor

Hotel Polar Star je udoban nepušački apart-hotel 3 zvezdice u impresivnoj planinskoj oblasti Žabljaka i Nacionalnog Parka Durmitora, na granici 2 nacionalna parka pod zaštitom UNESCO-a. Hotel Polar Star Žabljak nudi udobne apartmane i prostrane sobe sa panoramskim pogledom, odličnu crnogorsku kuhinju i elegantan bar, kao i dodatne usluge opuštanja i okrepljenja tokom čitave godine.

Hotel Polar Star Žabljak pruža smeštaj u 8 soba /veličine 22-30 m2/, 2 apartmana /površine 40 m2/, 2 klasik apartmana /45-60 m2/, 2 studio apartmana /45 m2/ i 6 duplex apartmana /80 m2/. Svaka smeštajna jedinica Hotela Polar Star na Žabljaku ima udobnu opremu planinskog stila i sadržaje – parket podovi sa podnim oblogama i tepisima, udobni posebni ili king size ležajevi, garniture u dnevnom boravku u apartmanima, LCD TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, kupatila sa tušem i toaletnim priborom, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa mašinom za pranje sudova.

U originalnom restoranu i baru Hotela Polar Star na Žabljaku gosti uživaju u velikom izboru ukusnih traditionalnih specijaliteta i vina iz čitavog sveta. Najmlađim gostima hotela Polar Star na raspolaganju su otvoreno igralište i igraonica. Odrasli gosti uživaju u sadržajima i uslugama wellness centra koji obuhvata infra-crvenu saunu, parno kupatilo, saunu i jacuzzi kupku na otvorenom ili opuštanje uz masažu.

U Hotelu Polar Star se posluzuje bogat buffet doručak i ostali obroci, kao i usluga posluženja u sobi – room service. Recepcija Hotela Polar Star na Žabljaku je gostima na raspolaganju tokom 24 sata.

Za organizovanje seminara, team building programa, skupova i poslovnih sastanaka, Hotel Polar Star raspolaže opremljenom salom veličine 50 m2, sa projektorom i lap top računarom…. Ostale usluge i pogodnosti koji očekuju goste Hotela Polar Star – tenis teren, kafeterija, besplatne novine, usluge pranja, peglanja i čišćenja, brza prijava i odjava, TV u lobiju hotela.

Polar Star se nalazi u naselju Borje, oko 4 km od centra Žabljaka, grada na najvećoj nadmorskoj visini na Balkanu. Hotel Polar Star je udaljen 25 km od kanjona reke Tare, drugog najdubljeg kanjona na svetu, što gostima omogućava nezaboravno splavarenje Tarom i druge aktivnosti i sadržaje u prirodi – pešačenje, planinarenje…. Osim toga, gosti mogu uživati u vožnji džipa, koja obuhvata Ski-staze Savin kuk, Štuoc i Javorovača pružaju sjajne uslove za skijanje u zimskoj sezoni. Tokom leta, ove ski-staze predstavljaju jedinstvena mesta za planinarenje i šetnje u čuvenom prirodnom području Nacionalnog Parka Durmitor.

SHARE IT: