Hotel Planeta Inn Novi Sad

Hotel Planeta Inn Novi Sad

Hotel Planeta Inn je luksuzni hotel 4 zvezdice u samom centru Novog Sada, pored Futoške pijace, veoma pogodan za udoban boravak poslovnih gostiju i turista. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo pet minuta šetnje od istorijskog jezgra grada, Srpskog Narodnog Pozorišta i institucija i kulturno-istorijskih znamenitosti Novog Sada, Hotel Planeta Inn pruža odlične uslove gostima koje žele mir, privatnost, sigurnost i ljubaznost osoblja.

Gostima je u Hotelu Planeta Inn Novi Sad na raspolaganju udoban smeštaj u 30 soba, od toga 3 apartmana, 3 trokrevetne sobe i 24 dvokrevetne sobe /i to 5 Superior soba, 14 Standard soba i 5 Economy soba/.

Sve smeštajne jedinice Hotela Planeta Inn Novi Sad su prostrane i luksuzno opremljene i svojim sadržajem ispunjavaju potrebe, zahteve i očekivanja najizbirljivijih gostiju. Sve sobe Hotela Planeta Inn Novi Sad su opremljene funkcionalnim nameštajem elegantnog dizajna, sa ležajevima vanstandardnih dimenzija, LCD TV-om sa kablovskim programima, telefonom, mini barom i sigurnosnim sefom. Moderna kupatila Hotela Planeta Inn imaju tuš kabine.

Enterijer Hotela Planeta Inn Novi Sad krase umetničke slike koje na jedinstven način doprinose eleganciji i stvaraju opuštajuću atmosferu.

U cafe-restoranu Hotela Planeta Inn, kapaciteta 100 sedećih mesta, gosti uživaju u velikom izboru specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, kao i u raznovrsnoj ponudi alkoholnih i bezalkoholnih pića, po pristupačnim cenama.

Ljubazno i profesionalno osoblje Hotela Planeta Inn Novi Sad je na usluzi da učini boravak gostiju u Novom Sadu nezaboravnim i nadmaši očekivanja.

Pored udobnih smeštajnih kapaciteta, hotel Planeta Inn Novi Sad poseduje i konferencijsku salu sa 50 mesta, opremljenu pratećom opremom potrebnom za uspešnu realizaciju sastanaka i skupova.

SHARE IT: