Hotel Pine Tivat

Hotel Pine Tivat

Hotel Pine je udoban hotel 4 zvezdice na divnom šetalištu u Tivtu, u prekrasnoj Boki Kotorskoj – najlepšem zalivu Evrope, odakle se pruža prekrasan pogled na Tivatski zaliv, na jadranskoj obali Crne Gore. Hotel Pine je udaljen 1 minut hoda od mora, jer se nalazi u centru Tivta, samo 160 metara od gradske plaže i 3 km od međunarodnog aerodroma Tivat.

Hotel Pine Tivat je potpuno renoviran 2014. godine i pruža udoban smeštaj poslovnim gostima i turistima i pogodan je za porodični odmor. Svih 28 soba i apartmana Hotela Pine Tivat su opremljene udobnim nameštajem i sadržajima za prijatan boravak – klima uređaj, tepisi od zida do zida, mini bar, flat screen TV sa odličnim izborom satelitskih kanala, besplatan bežični internet, udobno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnom kozmetikom, bade mantilom i sobnim papučama, sa balkonima sa pogledom na more ili grad.

Hotel Pine Tivat tradicionalno neguje ugled odličnog domaćima i u svom restoranu, taverni, piceriji, poslastičarnici i baru gostima poslužuje najkvalitetniju hranu i piće. Raznovrstan i bogat buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe se služi u restoranu ili na terasi restorana sa drvoredom palmi. Meni sadrži niz specijaliteta tradicionalne kuhinje, uključujući jela od plodova mora i mesa. Lokalno popularna poslastičarnica Hotela Pine Tivat gostima poslužuje raznovrsne poslastice.

Hotelski welnes centar uključuje saunu i teretanu. Javni parking je moguć u blizini (rezervacija je neophodna) i naplaćuje se 12 EUR po danu. Gosti koji borave u Hotelu Pina u Tivtu mogu koristiti gradsku plažu ili nekoliko obližnjih manjih plaža koje su šljunkovite, kamenite ili betonske. Korišćenje ležaljki i suncobrana se dodatno naplaćuje.

SHARE IT: